Destici, yolda sokak köpeği görünce verdiği tepkiyi anlattı

Her geçen gün sokak köpeği saldırısı haberlerinin geldiğini belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçimde kazandıkları belediyelerde bu sorunu bir ay içerisinde çözeceklerini açıkladı.

GİRİŞ 08.04.2024 10:28 GÜNCELLEME 08.04.2024 10:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, başıboş sokak köpekleri ile ilgili atacakları adımı açıkladı. 

Sokak köpeği tehlikesinden dolayı çocukların okula tek başına gidemediğini; kadınların çarşıya, pazara çıkamadığını; yaşlıların sabah namazına gidemediğini belirten Destici, sorunun çözümü için belediye başkanlarını göreve çağırdı. 

BİR AY İÇERİSİNDE SOKAK KÖPEĞİ SORUNU ÇÖZÜLECEK

Destici, "Biz dedik ki 'Biz kazandığımız belediyelerde bir ay içinde bu sorunu çözeceğiz.' Hatta biraz önce ilçe merkezinden buraya gelirken arabaya bindim. Baktım kenarda bir köpek var. Belediye Başkanımıza 'Bunları toplamaya başlamadınız mı?' dedim. 'Başkanım başladık ama böyle arada kalanlar var. Onları da alacağız' dedi. Burası kolay. Sivas'ta da bu işi geçmişte olduğu gibi çözeceğiz ama Ankara'nın, İstanbul'un her yerin bu işi çözmesi lazım. Bu en önemli meselelerimizden biri. Bunun yanında tabii güvenlik çok önemli. Bunu çözeceğiz." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bunun. Cahil ve beceriksiz
    Cevapla
  • Mahmut 2 hafta önce Şikayet Et
    Yıllardır bu sorunun konuşuluyor olması çok garip, belediyeler reklama, konsere, stadyuma,gerekli gereksiz herşeye para bulup bütçe ayırıyor, nedense başıboş köpekleri kısırlaştırıp barınaklarda bakmaya bütçe bulamıyor. Devlet yasayı acilen çıkarmalı görevini yapmaya belediyeye kayyum atanmalı.
    Cevapla
  • Rüstem Ağa 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayin Destici merak etmeyin C.H.P Belediyeler bu sorunu en kısa zamanda çözecek.
    Cevapla
  • Turan 2 hafta önce Şikayet Et
    Sokakta köpek olmalı ancak çeteleşmesine izin verilmemeli. Türkiye’de en çok İzmir’de sokak hayvanı var. Yabancılara nadiren havladıkları oluyor ama saldırı duymadım. Köpeklere saldırmadığınız zaman onlarda size dokunmuyor. Yok ederek bulunan çözüm zalimliktir. Konya gibi olmayın İzmir gibi olun.
    Cevapla
  • Feride üstün 2 hafta önce Şikayet Et
    Sokak hayvanlarınında yaşam hakkı var nezayakki yaşam alanları kalmadı ne istersiniz Allah'ın dilsiz kullarında bi parça ekmek verin bakın dost nasıl olurmuş duyarsız bu millet Rabbım vicdan hidayet versin bu insanlığa insan denebilirse onların konuştuğu gün vay hallerine
    Cevapla
  • öneri 3 hafta önce Şikayet Et
    erdoğana da duyur sesini bizimkini duymuyor artık konuşmaktan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu