Mezarlıkta ot yakma cinayeti!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, mezarlık ziyaretinde otların yakılması nedeniyle tartıştığı iki kardeşe ateş açan ve birini öldüren 46 yaşındaki Uzman Çavuş K.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi

GİRİŞ 11.04.2024 09:35 GÜNCELLEME 11.04.2024 10:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da kan donduran olay, Sandıklı ilçesindeki Yayman köyünde yaşandı. Uzman Çavuş K.K. (46) mezarlık ziyaretinde otların yakılması konusunda H.H.K. (36) ve kardeşi B.K, (30) ile tartışmaya başladı.

İKİ KARDEŞE ATEŞ AÇTI

AA'da yer alan habere göre tartışmanın büyümesi üzerine K.K, tabancayla iki kardeşe ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KARDEŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kardeşlerden H.H.K, kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şüpheli K.K, olayın ardından ilçe jandarma komutanlığına giderek teslim oldu. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ot yakanlar yanlış yapmışlarsa da itfaiye ve polis e haber vermeleri lazımdır bu acı durum keşke olmasaydı
    Cevapla
  • Hakkı 2 hafta önce Şikayet Et
    Eğer uzman çavuş yakmayın demiş ve bunlar adamı dinlememişse haklıdır ve ceza verilmemelidir.Zira o devletin bir görevlisidir ve adalet ve kanunları magandalara karşı uygulamakla yükümlüdür nokta.
    Cevapla
  • Ayarcı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu askerin psikolojisi bozukmuş...ot çöp yüzünden insanlar öldürülur mü???
    Cevapla
  • Adil 2 hafta önce Şikayet Et
    Mezarlıkta otmu yakılır be kardeşim sade senimi orası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı
Denizlerdeki popülasyona katkı için 5 bin deniz patlıcanı üretildi