Motosikletiyle yayaların arasına daldı: 4 yaralı

İstanbul Küçükçekmece'de direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yayaların arasına daldı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yayaların arasına daldı: 4 yaralı
Motosikletiyle yayaların arasına daldı: 4 yaralı
GİRİŞ 13.04.2024 21:45 GÜNCELLEME 13.04.2024 21:45

Fatih Mahallesinde meydana gelen kazada, Doğukan K., motosikletiyle tehlikeli hareketler yaparak ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kaldırıma çıkan motosiklet yayalara çarparak devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü Doğukan K. ile kaldırımda yürüyen Büşra T., Fikriye T. ve Muhammet Y. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti