İstanbul genelinde huzur uygulaması

Polis ekipleri tarafından İstanbul genelinde yapılan huzur uygulamasında araçlar didik didik aranırken, sürücülerin de belgeleri kontrol edildi.

GİRİŞ 17.04.2024 22:40 GÜNCELLEME 17.04.2024 22:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi.

Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat ekipleri katıldı.

Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy başta olmak üzere il genelinde yapılan denetimlerde araçlar durdurularak, sürücülerin belgeleri kontrol edildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    bir sey cikmaz yakala birak ancak arama yapilir iken køpek kullanin nerde ise herkes uyusturuc satiyor artik ve parmak izin okuma olacak ve yuz okuma da zaten pass ve kimliler sahte bence
    Cevapla
  • DAVA ADAMI 18 1 hafta önce Şikayet Et
    Lüks araç sahipleri inceleyin allah için faturacı burda kaçakcıdı burda başakşehir adeta vurguncu yeri gibi
    Cevapla
  • zafergülten 1 hafta önce Şikayet Et
    göstermelik değil,her hafta olmalı,geçenlerde İstanbul Şirinevler de cadde üstündeki üst geçitten geçiyordum,9-10 yaşlarında iki çocuk adeta para diye üstüme atladı,cüzdanımı yokladılar sanırım,bereket mintanın cebi ilikliydi,çarpamadılar.altta belediye hizmet binası var,şikayet ettim polis zabıta yokmu diye. verdikleri cevap--müdahale ediliyor,sonra yine geliyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar