Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu

Kastamonu’da otomobili ile drift atıp görüntülerini sosyal medyada paylaşan şahsa 45 bin 900 TL para cezası kesildi, aracı ise 60 gün trafikten men edildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu
Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu
GİRİŞ 25.04.2024 10:08 GÜNCELLEME 25.04.2024 10:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi’nde otomobili ile drift atan S.C.A. isimli şahıs, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

22 Nisan’da kaydedilen görüntüler için Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan çalışma neticesinde sürücünün kimliği tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde S.C.A.’nın sürücü belgesi olmadığı ve aracına zorunlu trafik sigortası yaptırmadığı belirlendi. Ekipler tarafından şahsa toplam 45 bin 900 TL para cezası kesildi. Şahsın aracı ise 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Ayrıca sürücü trafikte yaptığım tehlikeli hareketler sebebiyle gerekli adli işlemlerin yapılması için Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mmm 1 hafta önce Şikayet Et
    Plakasız aracın yanında geçen trafik polis pes dedirti TRAFİK POLİSİN GÖZÜ KÖR OLMALI İHBAR OLMADAN BAKMIYORLARMIŞ
    Cevapla
  • Güzellll 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş, fırsat vermeyin böyle şımarıklara...
    Cevapla
  • 1 misafir. 1 hafta önce Şikayet Et
    Az olmuş. Enaz 100 150 olmalı. 6 ay men cezası. Yedi emine çekişdin. Artı park parası.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!