Başkan Erdoğan, saldırıya uğrayan öğretmenle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de öğrenci velisi tarafından darp eden öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.

GİRİŞ 27.04.2024 16:01 GÜNCELLEME 27.04.2024 16:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi'ndeki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda öğretmen N.Ö, sınıfta disiplinsizlik yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyararak yerini değiştirmişti.

Bunun üzerine okula gelen öğrenci velisi A.Ç., koridorda gördüğü öğretmen N.Ö.'ye aniden yumruk atmıştı.

Hastaneden darp raporu alan öğretmen N.Ö., karakola giderek saldırgandan şikayetçi olmuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin, İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığını duyurmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • ceza okkalı 1 hafta önce Şikayet Et
    bir kadına böyle yumruk atan babanın evladı da işte okulda displinsiz hareketler, akran zorbalığı yapıyor. babaya bakınca çocuğun neden böyle olduğunu anlamak zor olmuyor. böyleleri okkalı ceza yemeli ki bir daha böyle kabadayılıklara kalkışmamalı, evladı da bir daha babasına bu durumlar için güvenmemeli, sonunun ağır ceza olacağını bilmeli. ceza yoksa aymazlık devam eder.
    Cevapla
  • tekin 1 hafta önce Şikayet Et
    sohbet cok de ønemli degil yirmi yildir kanun cikar nasil ise yarama kanun ise tam ceza alan yok alan da uc bes yil derler bir hafta yatmaz yada parasini verir cikar yada deli raporu alir yok ise devlet alir verir yine cikar
    Cevapla
  • Hayret 1 hafta önce Şikayet Et
    Çocuk aileden alınmali devlet korumasında yetismeli. Ayrıca adama hapisten çıkınca gönüllü olarak bir okulda 6 ay çalışma ödevi verilmeli.
    Cevapla
  • not 1 hafta önce Şikayet Et
    olayın öncesi varmış öğretmenle öğrenci arasında bir sorun varmış öğrencinin velisi 1 ay önce öğretmeni şikayet etmiş. benim üniversitede okuyan çocuğum da kendisi ile uğraşan bir hoca yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. okuduğum üniversitede bir öğrenci kendisi ile uğraşan bir hoca yüzünden intihar etmiş. öğretmenler de sütten çıkmış ak kaşık değil.
    Cevapla
  • veli 1 hafta önce Şikayet Et
    öğretmen kesin suçludur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiliz ekonomisten TCMB yorumu: Tren şimdi diğer yöne gidiyor
Kutsal toprakların ilk yolcuları! Kabile Üsküdar'dan yola çıktı...