Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı, ilk belirlemelere göre 2 polis yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hastaneye kaldırılan polislerin şehit olduğunu bildirdi. Polis merkezinde incelemeler sürüyor.

GİRİŞ 27.04.2024 23:19 GÜNCELLEME 28.04.2024 00:02
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, bilinmeyen bir nedenle meslektaşlarına ateş açtı.

Polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi.

İlk belirlemelere göre 2 polis yaralandı. Yaralı polisler, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

POLİSLER ŞEHİT OLDU

Gelen son bilgilere göre, 2 polis memuru yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Saldırının faili olan polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olayla ilgili çaplı soruşturma başlatıldı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.

Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek  gözaltına alınmıştır.

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.

Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

VALİ SALDIRIYA DAİR BİLGİ VERDİ

Adıyaman Valisi Osman Varol da yaptığı açıklamada, bir polis memurunun 2 meslektaşına beylik silahıyla ateş açtığını belirterek şunları kaydetti:

"Polis Merkezi Amiri Başkomiserimiz ve Ekipler Amiri Komiserimiz hemen hastaneye kaldırılmıştır. Tüm acil müdahaleler yapılmış ve maalesef her ikisi de kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru da yaralı şekilde etkisiz hale getirilmiş, o da hastanede gözetim altında, devletin elinde şu an. Bunun dışında başka yaralı yok."

KAYNAK: AA, İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 128
  • selım 1 hafta önce Şikayet Et
    adam bahis sitelerinde ve bitcoinde para kaybetmis. bunun intıkamını da arkadaslarından alıyor. bazılarının dedigigi gibimobing vs yok. mobing olsa bile bu bi baskaını oldurme hakkı vermez kımseye.
    Cevapla
  • Alim 1 hafta önce Şikayet Et
    Azgın nefis ve şeytan işbirliği. Sonuç hüsran..
    Cevapla
  • Muhsin 1 hafta önce Şikayet Et
    İman zayıflığı ve adaletsizlik. En büyük sorun bunlar.
    Cevapla
  • gercek 1 hafta önce Şikayet Et
    Ozel yadadevlet kurumlarına ise alırken bir liyakat aranırdı eskidn. simdi lıyakat kaldırıldı. siyasi referanslar ıle basarsız liyakatsiz psikopat davranıs bozuklugu olan bir suru mafyatik tip ne yazıkkı polis ve asker oldu. Bunlara silah verirsenız amirini de vurur arkadasını da vurur.
    Cevapla
  • Polis 1 hafta önce Şikayet Et
    Polis teşkilatına da bir ayar çekilmesi gerekiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!
S&P, Türkiye'ye yeni not artışı için şartını açıkladı!