17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!

Ankara'da, O.A. idaresindeki hafriyat kamyonu, 22 yaşındaki Berat P.'nin kullandığı motosiklete çarptı. Kazada Berat P. hafif yaralanırken, arkasında oturan 17 yaşındaki Aleyna Çelebi yaşamını yitirdi.

17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
GİRİŞ 17.05.2024 09:35 GÜNCELLEME 17.05.2024 09:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'da kaza, önceki gün öğle saatlerinde Mamak ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde meydana geldi. 19 Mayıs Bulvarı'ndan Ortaköy Mezarlığı'na dönen O.A. idaresindeki hafriyat kamyonu, emniyet şeridinde seyir halinde olan Berat P.'nin (22) kullandığı motosiklete çarptı.

ALEYNA HAYATINI KAYBETTİ

DHA'da yer alan habere göre kazada Berat P. hafif yaralanırken, arkasındaki Aleyna Çelebi (17) hayatını kaybetti. O.A. ile Berat P. gözaltına alınırken, Aleyna Çelebi'nin cenazesi dün öğle vakti Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"AİLECE ONUNLA GÖRÜŞMESİNİ İSTEMİYORDUK"

Aleyna'nın kuzeni Oray Çelebi, "Dün öğle saatlerinde arkadaşı çağırıyor mu veya zorla mı götürüyor bilmiyoruz; ama motosikletle alıp, götürüyor. Ortaköy Mezarlığı girişinde hafriyat kamyonunun altına giriyor. Kaza esnasında sürücü kendini atarak mı kurtuldu bilmiyoruz; çok fazla soru var. Kuzenim, kamyonun altında 40 metre sürüklenmiş. Söylenenler bunlar. Ailecek o arkadaşı ile görüşmesini istemiyorduk.

"YENGEME TEHDİT MESAJLARI ATMIŞ"

'Senin için doğru kişi değil' diyorduk ama maalesef söz geçiremedik ve kaybettik. Kamyon şoförünün suçu var mı bilmiyorum ama motosiklet sürücüsünün madde kullandığını söyleyenler var.

Olaydan önce bu kişi yengeme tehdit mesajları atmış, 'Bizi ayırdın, vebalimize girdin' gibi sözler söylemiş. Yengem de 'Kızımın peşini bırak' gibi şeyler söylemiş. Yengem dün kursa gitmek için evden ayrılıyor, 15-20 dakika sonra çocuk yengemi arayıp, 'Aleyna öldü' diyor. İkisinden de şikayetçi olduk" dedi.

"DOKTOR OLMAYI DÜŞÜNÜYORDU"

Aleyna'nın çok neşeli ve uysal bir insan olduğunu söyleyen Çelebi, "Dersleri çok iyiydi, arkadaş çevresinde sevilen birisiydi. Ailemizin en küçüğüydü, beraber büyüdük. Meleğimizi kaybettik. Lise son sınıftaydı, üniversite sınavına hazırlanıyordu. Bu kaza olmasa sınava girecekti. Doktor olmayı düşünüyordu. Güzel hayalleri vardı ama maalesef olmadı. Umarım adalet yerini bulur, kimseni daha fazla canı yanmasın" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah için çocuklarımıza herşeyden önce güzel ahlâk öğretelim bir kızın bir erkekle arkadaş olması ne insani ne de ahlaki dir anne babalar çocuklarımıza İslam'ı öğretmek zorundayız yoksa Avrupalılar gibi hayvan gibi olu orta yerde çiftleşen nesil olacak gençlerimiz
    Cevapla
  • REEL YAKLAŞIM 2 ay önce Şikayet Et
    Elbetteki çok üzücü bir olay. Allah rahmet eylesin. Fakat biraz da çocuklarımızın yetiştirmeme tarzlarına bakıp kendimizi sorgulamalıyız. Maalesef yaşadığımız süreç ahlaki açıdan çöküntünün başladığı dönemdeyiz. Allah babasına ve annesine sabırlar versin. Gerisi hikaye.
    Cevapla
  • Gerçekçi 2 ay önce Şikayet Et
    emniyet şeridinde ilerleyen motosiklete diye yazmış editör. Emniyet şeridi ihlali suç değil mi. Bir de Allah rızası için kamyonların önünde ki kör noktalara sensör yapılması zorunlu olsun. bu çağda bu teknolojide neden akıl edemiyorlar. Ağır vasıta ve otobüslere park sensörü zorunlu olsun. geri geri giderken yayayı görmüyorlar. ancak bu şekilde engellenir.
    Cevapla
  • fahreddin 2 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapmak lüzumlu değil, gayrı meşru hayat felakettir. Burada da ahirette de! Yazık olmuş, hem de çok yazık. Kadınlara özgürlük diye yırtınanlar, alın size özgürlük!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü