Fırtına Deresi'nde amatör bot devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Fırtına Deresi'nde amatör bot devrildi. Suya kapılarak sürüklenen 4 kişiden 2'si kurtarıldı, 2'si hayatını kaybetti.

Fırtına Deresi'nde amatör bot devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti
Fırtına Deresi'nde amatör bot devrildi: 2 kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 11.06.2024 17:40 GÜNCELLEME 11.06.2024 18:45

Olay, saat 17.00 saatlerinde ilçeden geçen Fırtına Deresi'nde meydana geldi. İlçede isimleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, serinlemek için Fırtına Deresi'ne girdi. 4 kişi, bir süre sonra suda sürüklenmeye başladı. Derede sürüklenen 4 kişiyi görenler, suya atladı. Suya kapılarak sürüklenen 4 kişiden 2'si, çevredekiler tarafından kurtarılıp, kıyıya çekildi.

İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık, AFAD, jandarma, AKUT ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kurtarılan 2 kişi, ambulanslarla kaldırıldığı Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Arama kurtarma çalışmalarında; suda sürüklenerek kaybolan 2 kişinin cansız bedenine, denize yakın noktada ulaşıldı. İsimleri henüz belirlenemeyen 2 kişinin cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü. 

 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler