TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, İstanbul'da önemli Kazakistan teması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan Parlamentosu Meclis Başkanı Yerlan Koşanov ile Atatürk Havalimanı'nda görüşme yaptı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Koşanov’u Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen törende karşıladı.
Törende, TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Türkiye-Kazakistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Adem Yıldırım, Nurettin Alan ve Sena Nur Çelik Kanat da yer aldı.
Kurtulmuş ve Koşanov, daha sonra Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde görüşme yaptı.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, görüşmede, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kazakistan Parlamentosu Meclis Başkanı Koşanov’u İstanbul’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretin Türkiye ve Kazakistan’ın ikili ve parlamentolar arası ilişkilerine olumlu katkılar sunmasını diledi.
-
cahit 1 ay önce Şikayet EtTürkiye yi işgalci Rumları adanın tek yetkili sahibi görenler den kardeş değil kalleş olurBeğen
-
haram olsun 1 ay önce Şikayet EtKııbrıs Türlerini yok saynaların atağına gidilmez... yazıklar olsunBeğen
-
yılmaz 1 ay önce Şikayet EtRum severlere derhal nota verilmeli.Beğen Toplam 10 beğeni
-
Ali.E 1 ay önce Şikayet Etİçerik detayı yok Ancak umuyoruz ki imzaladıkları ihanet sözleşmesi hakkında olsun..Beğen Toplam 9 beğeni
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtRum kesimini tanırken ve büyükelçi atarken neler hissetmişler sorsaydınız, sayın Kurtulmuş.Beğen Toplam 15 beğeni