Ferdi Zeyrek'in evindeki İlk incelemeden çıkan sonuçlar korkunç! Adım adım felaket

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in elektrik akımına kapılmasıyla kalbi durdu. Apar topar hastaneye kaldırılan Zeyrek'in tedavisi yoğun bakımda devam ederken, ilk kaza raporu da çıktı.

GİRİŞ 08.06.2025 10:11 GÜNCELLEME 08.06.2025 10:23
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Evinin havuzundaki elektrik arızasına bakarken akıma kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in durumu ciddiyetini koruyor. Zeyrek'in evinde inceleme yapan Elektrik Mühendisleri Odası, ihmallere dikkat çekti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, önceki gün Keçiliköy Mahallesi'ndeki evinin yer aldığı sitede, havuzun makine dairesindeki arızaya müdahale ettiği sırada elektrik akımına kapıldı. Saat 23.30 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından adrese sağlık ekipleri sevk edildi.

Ferdi Zeyrek'in son durumu nasıl? Özgür Özel son bilgileri paylaştı Kaza yeri görüntülendiFerdi Zeyrek'in son durumu nasıl? Özgür Özel son bilgileri paylaştı Kaza yeri görüntülendi


FERDİ ZEYREK'İN KALBİ 70 DAKİKA SONRA ÇALIŞTIRILDI

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, kalbi duran Zeyrek'e kalp masajı uygulamaya başladı. Ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edilen Zeyrek'e burada da yaklaşık 35 dakika boyunca kalp masajına devam edildi. Zeyrek'in kalbi, olaydan yaklaşık 70 dakika sonra yeniden çalıştırıldı. Yoğun bakıma alınan Zeyrek'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

ARIZAYI GİDERMEK İSTERKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, oturduğu evde havuzun makine dairesindeki arızayı gidermek istedi.

Elektrik kaçağı nedeniyle akılma kapılan Zeyrek'in kalbi durdu.



İLK İNCELEME TAMAMLANDI

Ferdi Zeyrek'in yaşadığı sitede, havuzun makine dairesinde de ilk inceleme yapıldı. İncelemeden çıkan sonuçlar ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Mahir Ulutaş, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek'in kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Kaza ile ilgili savcılık teknik ön soruşturması için EMO üyesi deneyimli bir meslektaşımızın da dahil olduğu bir heyet görevlendirilmiş olup, detaylı rapor zaman içinde çıkacaktır.

"ELEKTRİK TESİSATINDA PASLANMA, MOTORDA KAÇAK VAR"

İlk bulgulara göre, elektrik tesisatında ve koruma ekipmanlarında paslanma gözlemlenmiş olup, elektrik odası tasarımında ıslak hacimler için uygun olmayan ciddi sorunlar görülmüştür. Yoğun nem sonucu motorda kaçak olduğu ve koruma ekipmanlarının görevini yapmadığı anlaşılmaktadır."

FERDİ ZEYREK'İN DURUMU AĞIR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in durumu ciddiyetini koruyor. Başkan Zeyrek'in son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, yoğun bakım sürecinin kritik ve değişken olduğunu ancak verilen tedavilere yanıt alınmasının da sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Behlüldane 2 saat önce Şikayet Et
    kos koca büyük şehir bld.bsk gelip üzerine lazım olmayan elk. motor arızası ile uğraşacak mübarek elektrik muhendisi be dayı
    Cevapla
  • Serhan 2 saat önce Şikayet Et
    Kimbilir neler biliyordu adamı susturdular yine kendileri yapmıştır
    Cevapla
  • Vatandaş 07 2 saat önce Şikayet Et
    70 dk ölmüş siz makineye bağlı yaşatmaya uğraşıyorsunuz normal bir vatandaşa verilmeyecek bir hizmet değil 70 dk 7 saniye bile yatak işgal etmesin diye direk morga indirirler hakkaniyetli olmuyor bu işler koltuk sahibi olunca ama Azrail Allah'tan adil zengin fakir gözetmeden işini yapmış boşa uğraş boşa israf doktorların ki
    Cevapla
  • MUHTAR 2 saat önce Şikayet Et
    kalbi 70 dakika sonra çalışan kişinin beynindeki ağırlaşan kanı kalp hareket ettiremez
    Cevapla
  • Emekli 2 saat önce Şikayet Et
    Elektrikle oyun oynanmaz..Komutan bir asker sorar..elektrik nedir diye..askerin verdiği cevap..varlığı belli olmasada ..etkisiyle kendini ispat eden hareket..tanımını yapar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail kuşattı...Kassam ismini açıkladı "Canlı olarak kurtaramayacaksınız!"
İran duyurdu: İsrail’e ait binlerce nükleer belge ele geçirildi