Sahilde gördüğü ceset ağabeyi çıktı

Mersin'in Mezitli ilçesinde uyarı levhası asılan yerde denize giren bir kişi boğuldu. Olay yerine gelen kız kardeşin ise ağabeyinin cesedine sarılarak feryat etmesi yürek dağladı.

Sahilde gördüğü ceset ağabeyi çıktı
Sahilde gördüğü ceset ağabeyi çıktı
GİRİŞ 03.09.2009 19:30 GÜNCELLEME 03.09.2009 19:30

Bazı insanların ise sahildeki cesede rağmen hiçbir şey olmamış gibi yüzmeye devam etmesi dikkat çekti.

Alınan bilgiye göre, Soli Sahili'nde yüzen çocuklar kıyıya 15-20 metre uzaklıkta denizin yüzeyinde bir kişinin hareketsiz durduğunu gördü. Bunun üzerine vatandaşlar denizdeki şahısı kıyıya çıkararak 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Ekiplerin yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Üzerinde kimlik bulamayan şahsın kim olduğu araştırılırken, kalabalığı görerek gelen bir kadın ölen kişinin ağabeyi Mutlu Şeyhoğlu (42) olduğunu öğrenince şok geçirdi.

Cesede sarılan ve yüzünü okşayan Yasemin Şeyhoğlu'nun feryatları yürek dağladı.

Ağabeyini bırakmak istemeyen kadını vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Mezitli Belediyesi tarafından asılan "Derinlik ve girdap nedeniyle denize girmek tehlikeli ve yasaktır" yazılı uyarı levhasına rağmen insanların denize girmesi ve boğulma olayının aynı yerde olması dikkat çekti.

Bazı insanların, cesede rağmen hiç birşey olmamış gibi denizde yüzdükleri görüldü.

Ceset otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, ölen şahsın Sabah Gazetesi Tarsus Muhabiri Neslihan Özbozkurt'un ağabeyi, Anadolu Ajansı Tarsus Muhabiri Selahattin Özboskurt'un ise kayınbiraderi olduğu ve Kızılay Tarsus Şubesi'nde çalıştığı öğrenildi.

KAYNAK: (CİHAN)
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kim Milyoner Olmak İster'de Oktay Kaynarca'dan elenen yarışmacıya unutulmaz teklif
İsrail'i şoke edecek! Bir ülke daha duyurdu: Filistin devletini tanıyacağız