ÖDP'liler SDP'nin şubesini bastı: 7 yaralı

Özgürlük ve Demokrasi Partisi üyesi bir grup, Sosyalist Demokrasi Partisi'nin Beyoğlu Şubesi'ni bastı. SDP'liler baskına pompalı tüfekle karşılık verdi. Açılan ateş sonucu 2, darp sonucu da 5 ÖDP'li yaralandı.

ÖDP'liler SDP'nin şubesini bastı: 7 yaralı
ÖDP'liler SDP'nin şubesini bastı: 7 yaralı
GİRİŞ 28.05.2010 21:54 GÜNCELLEME 28.05.2010 21:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarındaki bir husumet nedeniyle ÖDP üyesi bir grup, SDP'nin Beyoğlu Yoğurtçu Faik Sokak'ta bulunan şubesine baskın yapmak istedi. Grubun geldiğini fark eden SDP'liler pompalı tüfekle karşılık verdi. Daha sonra bir grup şubeden çıkıp, sokakta kavgaya tutuştu. Açılan ateş sonucu Mustafa Dizkan kalçasından, Arif Akbaş ise bacağından yaralandı.

Mustafa Cüstan, Turan Gülkız, Yalçın Köse, Ali Cennet ve Akif Kara da darp edildi. Mustafa Dizkan ve Arif Akbaş özel araçlarla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Darp edilenler ise kendi imkanları ile hastaneye gitti. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandığı iddia edilen Dizkan ve Akbaş'ın tedavisi sürüyor.

Polis olaydan sonra SDP'nin Beyoğlu Şubesi'ni ablukaya aldı. İçerde bulunan grup bir süre polise kapıyı açmadı. Avukat nezaretinde içeri giren polis şahısları sorguya aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (CİHAN)

YORUMLAR 9
  • hasan tokgöz 15 yıl önce Şikayet Et
    :). bu partiler de bu şekil de kendilerini duyuruyor herhalde
    Cevapla
  • burhan kamalı 15 yıl önce Şikayet Et
    devrim yapmaya önce kendilerinden başlamışlar. kimin başına vurduysalar o devriliyor ya onnu denemek için tatbikat falan yapıyolar olmasınlar yok be belki d e kız yüzündendir birinin sevgilise böleeee bakmışlardır oda arkaadasları toplayıp gitmiş basmışlardır namus işi karışılmaz bence
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 15 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu partileri hiç duymadık,. bunlar türkiye partilerimi?
    Cevapla
  • darbeleredurde 15 yıl önce Şikayet Et
    :). yaşasın halkların kardeşliğiii (!) susma susdukça sıra size gelecek (!) hayırlı traşlarrr..
    Cevapla
  • Arif Koçak 15 yıl önce Şikayet Et
    :). Yorumlara çok güldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Balıkesir beşik gibi sallanıyor: Peş peşe depremler devam ediyor!
Filistin'in sesi susturuldu! İsrail'in katlettiği gazeteciden yürek burkan vasiyet...