Dünyanın en uzun hıyarı!

Clare Pearce bahçesinde yeşiştirdiği dev salatalıkla Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor. Dev salatalığın boyu ve daha önceki rakor uzunluk şöyle:

Dünyanın en uzun hıyarı!
Dünyanın en uzun hıyarı!
GİRİŞ 20.09.2010 10:37 GÜNCELLEME 20.09.2010 10:37

İngiltere'de yaşayan Clare Pearce (78) bahçesinde yeşiştirdiği 119 santimetre uzunluğundaki salatalıkla Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.

 Pearce, dev salatalığı daha sonra çürümüş olmasına rağmen, 106 santimetre uzunluğundaki bir salatalık yetiştirmiş olduğu için rekor kırma konusunda umutlu.

Önceki rekor, 104 santimetrelik salatalığıyla Frank Dimmock'a ait.

kullan

YORUMLAR 1
  • abdullah gülderen 15 yıl önce Şikayet Et
    tespit. tarım bilgisi ve tarımla teknoloji birleşmesinin resmidir.ülkemiade hangi çiftçini tarım ile ilgili bilgisi var.istisnalar elbette vardır ama ülkemizde hep kara düzen ve körlemesine tarım mevcut.bilgi sıfır.ek biç topla sat vs.v.s.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TEM'de 2 tırın karıştığı trafik kazası: İstanbul yönü trafiğe kapatıldı
Kurnaz emeklilere kötü haber: 100 bin kişinin iptal edildi! Uzmanı uyardı, sakın yapmayın