Hedefte Balyoz hakimi mi vardı?

Balyoz davasına bakan haki ve savcılarla aynı sitede oturan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi hakimi E.A.'nın otomobiline uzun namlulu silahla ateş açıldığı ortaya çıktı.

Hedefte Balyoz hakimi mi vardı?
Hedefte Balyoz hakimi mi vardı?
GİRİŞ 01.03.2011 00:54 GÜNCELLEME 29.06.2018 13:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Otomobilin sağ arka kapısında mermi çekirdeği bulunan Hakim E.A., "Otomobilim Balyoz hakimi Ali Efendi Peksak'ın aracı ile aynı renk ve modelde. Büyük ihtimal benim aracımı Balyoz hakiminin aracı zannedip ateş açtılar." dedi.

Olay, Balyoz davasına bakan hakim ve savcıların da oturduğu Başakşehir'deki sitede meydana geldi. Bölge İdare Mahkemesi hakimlerinden E.A., sabah saatlerinde siteden ayrılırken aracına uzun namlulu silahla ateş açıldı. Bir adet uzun namlulu mermi çekirdeği, otomobilin sağ arka kapısına isabet etti. İlk önce olayı fark etmeyen hakim E.A., kapıdaki deliği görerek polise haber verdi. Yapılan incelemede, otomobilin kapısından bir adet mermi çekirdeği çıkartıldı.

Saldırıyı doğrulayan Hakim E.A., "Balyoz davasına bakan hakim ve savcılarla aynı sitede oturuyorum. Sitede güvenlik kamerası ve güvenlik görevlisi yok. Benim aracım ile Balyoz davasına bakan Hakim Ali Efendi Peksak'ın aracı, marka, model ve renk olarak aynı. Büyük ihtimal benim aracımı Balyoz hakiminin aracı zannedip ateş açtılar." dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Öte yandan, Hakim Ali Efendi Peksak'ın Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden başka bir araçla ayrılması dikkat çekti.

YORUMLAR 2
  • fevzi demirci 13 yıl önce Şikayet Et
    cinayet tekeli. son 150 yıldır ülkemizde cinayet tekelini elinde tutan bir çeteye karşı mücadele edenin gafil olmaması gerekir. ittihat terakki tarihi cinayet tarihidir. güpe gündüz bütün dünyanın gözü önünde faili meçhul işlemeleriyle meşhurdurlar. bunun en son örneği hrant dink cinayetidir.
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    cok merak ediyorum. mhp ve chp hakim im arabasina ates acilmasini kinayacaklarmi yoksa oh olsun sen bizim teroristleri iceri tikarmisin bak bizimkiler de sana neler ediyor - hakettin ama mi diyecekler - bekliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!