Danıştay 9. Daire Başkanı seçildi

Boş bulunan Danıştay 9. Daire Başkanlığına Emine Işın Ezen seçildi.

Danıştay 9. Daire Başkanı seçildi
Danıştay 9. Daire Başkanı seçildi
GİRİŞ 25.04.2011 16:14 GÜNCELLEME 25.04.2011 16:14

Danıştay Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Danıştay Genel Kurulunca yapılan seçim sonucunda, boş bulunan Danıştay 9. Daire Başkanlığına, aynı Daire Üyesi Emine Işın Ezen seçildi.

-EZEN'İN ÖZGEÇMİŞİ-

Ezen, 1947'de Isparta'da doğdu. Burdur Lisesi'ni bitiren Ezen, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1968 yılında mezun oldu.

1969'da Danıştay Yardımcısı olarak mesleğe başlayan Ezen'in görev unvanı 1981 yılında Danıştay Tetkik Hakimi olarak değişti. 1987'de Danıştay Savcılığına atanan Ezen, 2001'de Danıştay Üyeliğine, 2004-2008 tarihleri arasında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yedek Üyeliği görevini yürüttü.

''Belediyelerce Verilen Küşat Ruhsatlarının Hukuki Niteliği, Sağladığı Haklar ve Geri Alınması'' başlıklı tez çalışması olan Ezen, iki çocuk sahibi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İngilizler duyurdu: ABD, İran'a tek başına saldırmayacak...
İran son noktayı koydu! Son dakika savaş açıklaması: ABD böyle bir talepte bulunmadı