Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı

Gaziosmanpaşa'da polis memuru Mücahit Daştan'ı şehit eden kadın teröristin, Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırının da faili olduğu iddia edildi.

Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı
Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı
GİRİŞ 12.12.2012 23:24 GÜNCELLEME 13.12.2012 09:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne 2 saldırgan tarafından geçtiğimiz cumartesi terör eylemi düzenlenmişti. Polisin teröristlere karşılık vermesi ile 1 terörist yakalanmış, 1 terörist ise olay yerinden kaçmıştı. O eylemden kaçan teröristin, Gaziosmanpaşa'da polis memuru Mücahit Daştan'ı şehit eden, 3 vatandaşı yaralayan N.A. olduğu iddia edildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü' Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusuna devam edilen N.A'nın göğüs kanseri olduğu ve bir göğsünü aldırdığı öğrenilirken; teröristin üzerinde yapılan aramalarda 63 adet mermi bulunduğu ortaya çıktı.

Öte yandan 75'inci Yıl Polis Merkezine düzenlenen bombalı ve silahlı saldırda yaralı ele geçirilen Nebiha Aracı için Okmeydanı Hastanesi önünde önceki günki eylemde çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 18 kişi arasında Berk Ercan'ın da olduğu öğrenildi. Berk Ercan daha önce babası İsmail Ercan'ın medyaya yansıyan isyanı ile gündeme gelmişti. Baba İsmail Ercan oğlunun sol terör örgütü tarafından kandırlıdığını ve canlı bomba olarak kallanılmasından koktuğunu dile getirmişti.

Berk Ercan önceki gün terör polisi tarafından gözaltına alındı. Berk Ercan ve gözaltına alınan diğer 17 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor.

KAYNAK: İHA - DHA
YORUMLAR 9
  • MUSTAFA RIZA YILDIRIM 11 yıl önce Şikayet Et
    suratına bakın anlayacaksınız. ALLAH bu tip kişilerin yüzündeki nuru aldıgı için bı kişiliksiz mahlukatında suratında meymenet kalmamış şikletsiz ,paranoyak hasta ruhlu bir oldugu yansımış resime ALLAH belasını verir inşaALLAH bu tiplerin her türlü bele ve nusubetler bunları bulur inşaALLAH
    Cevapla
  • toprak48 11 yıl önce Şikayet Et
    idam. şapka takmadığı için idam ediliyordu bir vakit, cana kıyanlar yaşatılıyor şimdi.
    Cevapla
  • Elcibey 11 yıl önce Şikayet Et
    bunu serbest birakanlarin vijdani rahatmi simdi. sen asmazsan seni oldururler.. tuttugunu asarsan temizlenir.
    Cevapla
  • Halil SİNANOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    bir şeylerin yanlış olduğu kesin !. insan olan bir kediyi bile öldüremez.aslan gibi asker ve polis evlatlarımıza kıyabilen bu canavarlar,hapse konulacaklar,"insan" muamelesi görmek isteyecekler."insan" gibi hakları olacak.yan gelip yatacaklar.bu polis evladımızın,yuvası "darmadağın"olacak..bu, "adil" değil !
    Cevapla
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar zamanında masonların kurduğu solcuların . kullanıldığı ve halen devam eden halk evlerinin tohumları .devlet gafet ekti şimdi terör biçiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...