Faciada ölen kız 1 ay sonra evlenecekti

Adapazarı'nda bir alışveriş merkezi yanındaki go-kart pistindeki kazada başı koparak yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan'ın memleketi Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne ateş düştü.

Faciada ölen kız 1 ay sonra evlenecekti
Faciada ölen kız 1 ay sonra evlenecekti
GİRİŞ 08.02.2013 15:47 GÜNCELLEME 08.02.2013 15:47

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın ölümü Sakarya Üniversitesi'ni yasa boğarken, Kütahya'nın Gediz İlçesi'ndeki baba ocağına da ateş düştü. 3 çocuk sahibi, emekli elektrik teknisyeni baba Süleyman Erdoğan ve ev kadını anne Zehra Erdoğan, ilk çocukları olan Tuğba'nın inanılmaz şekilde can verdiğini öğrenince gözyaşına boğuldu. Süleyman Erdoğan ve yakınları, cenazeyi teslim almak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gitti.

BİR AY SONRA NİŞANLANACAKTI

Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Tuba Erdoğan, yarıyıl tatili için 20 Ocak'ta baba evine geldi. Aynı bölümden mezun olan ve Sakarya'da özel bir kuruluşta çevre mühendisliği yaptığı öğrenilen Muhammet Enes Özkan'la evlilik kararı alan Tuğba Erdoğan, yarıyıl tatili için geldiği memleketi Gediz'de konuyu baba ve annesi Zehra ve Süleyman Erdoğan çiftine açtı. Ailenin onay vermesi üzerine Muhammet Enes Özkan, ailesiyle birlikte Gediz'e gelerek Tuğba Erdoğan'ı ailesinden istedi.

Erdoğan çiftinin evliliğe olumlu bakması üzerine kızları Tuğba ve Muhammet'in nişan yüzüklerinin Mart ayı içinde Sakarya'da takılması kararı alındı.

HAYATINI SAKARYA'DA SÜRDÜRECEKTİ

Tuğba Erdoğan'ın, Muhammet Enes Özkan ile yaz ayında evlenerek hayatını Sakarya'da sürdürmek istediği öğrenildi. Mezun olduktan sonra sözlüsü Muhammet Enes Özkan ile çevre mühendisliği yapmayı planlayan Tuğba Erdoğan'ın ölümü, Gediz'deki kardeşleri 14 yaşındaki Büşra Erdoğan ve 12 yaşındaki Murat Erdoğan'ı da yasa boğdu.

Erdoğan Ailesi'nin Ailenin TOKİ 2. Etap'taki evine yakınları, komşuları ve arkadaşları, taziye için akın etti.

Tuğba Erdoğan'ın cenazesinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan baba Süleyman Erdoğan ve yakınları tarafından alınarak yarın Gediz'e getirilip defnedileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması