Nihat Doğan itiraf etti! Canlı yayında gençlik hali paylaşılınca...

Yaptığı her hareketle olay olan Nihat Doğan bu kez ise katıldığı canlı yayında söyledikleriyle gündeme geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının konuğu olan efsane isim, yıllar önce oynadığı kliple ilgili canlı yayında çarpıcı sözler sarf etti. Ünlü sanatçı itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. İşte Nihat Doğan'ın yaptığı o açıklamalar!

Nihat Doğan itiraf etti! Canlı yayında gençlik hali paylaşılınca...
Nihat Doğan itiraf etti! Canlı yayında gençlik hali paylaşılınca...
GİRİŞ 28.10.2021 11:58 GÜNCELLEME 28.10.2021 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Medyanın efsane isimlerinden biri olan Nihat Doğan yaptığı çarpıcı açıklamalarla yine gündeme bomba gibi düştü. Usta sanatçı Söylemezsem Olmaz adlı programda Deniz Akkaya'nın programına katıldı. Beyaz TV ekranlarında canlı yayında ikilinin daha önce beraber oynadıkları klip yayınlanınca Nihat Doğan'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi. Doğan yıllar önceki halini görünce kendisiyle alakalı yorumlarda bulundu. Gençlik halini ve şimdiki halini kıyaslayan Nihat Doğan'ın söyledikleri çok konuşuldu. İşte o anlar...

Nihat Doğan Gençlik Yıllarındaki Halini Eleştirdi!

Ünlü sanatçı Nihat Doğan Bircan Bali, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in yorumları ile ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Programda Deniz Akkaya’nın, mankenliğe yeni başladığı yıllarda Nihat Doğan’ın Maçoyum Ben şarkısına çekilen klipte oynadığı görüntüler izlendi. İkilinin gençlik halleri dikkat çekerken Nihat Doğan, gençlikte oldukça görünüşünden dolayı kompleksli olduğunu belirtti.

Nihat Doğan, "Şuan Kendime Bakıyorum da..."

Gençlik yıllarında çekilen klip haklkında konuşan Nihat Doğan, "Önceleri bazı şeyleri inanılmaz kompleks yapıyordum. Gençlik… Şu an kendime bakıyorum çok değişmişim.” dedi. Doğan’ın, “Sen baktığında ne hissediyorsun?” sorusu üzerine Deniz Akkaya, “Bazılarının balık hafızası elle tutulur. Herkesin sokağa çıkılmayacak şeyleri unuttuğu bir ortamda, bu bana karşı kullanılan tek şey.” dedi. 

"Güzel Kadın Diye Bir Şey Yoktur, Bakımsız Kadın Vardır"

Nihat Doğan, “Orada daha güzelsin.” deyince Akkaya, “Sen de bayağı zevksizsin.” diyerek yanıt verdi. Akkaya, “Güzel kadın diye bir şey yoktur. Bakımsız kadın vardır arkadaşlar.” diyerek konuya açıklama getirirken Serengil, “Yüz kere burun yapıp yüz kere yüz gerdirip yine çirkin olanlar var. Onlar ne yapacaklar? Yüz kere yaptırıp da olamayanlar var.” sözlerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ını seven yorum yazmasın. Boş işler. Riv riv riv. Başka bir şey yok. Haberide okumanıza gerek yok. Bende okumadım ama eksilen hiç bir şeyim yok. Hayatınıza kattığı bir anlam, mana ve artı hiç bir şey yok.
    Cevapla
  • Güven 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende hem yorum yazmayın deyip kendin yorum yaziyorsun amma
    Cevapla
  • temsil 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen nihat nagehan rasim metiner artık susun yada biz susturalım bu insanları biz dinledik adam ettik bu suç bizim chp den kimse bunları izlemezde dinlemezde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!