Bülent Ersoy Orkestra davulcusuyla canlı yayında birbirine girdi!

Türk sanat müziğinin divası olarak tanınan ünlü sanatçı Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta orkestrası ile beraber yaşadığı PCR testi kriziyle gündeme gelmişti. Orkestra üyelerine ve ailelerine yardım ettiğini iddia eden Ersoy'a orkestra davulcusu Ahmet İzgi'den yalanlama geldi. Diva ve orkestra üyesi Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında birbirine girdi!

Bülent Ersoy Orkestra davulcusuyla canlı yayında birbirine girdi!
Bülent Ersoy Orkestra davulcusuyla canlı yayında birbirine girdi!
GİRİŞ 01.11.2021 11:13 GÜNCELLEME 01.11.2021 11:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Söylediği şarkılarla gönüllerde taht kuran Bülent Ersoy bu kez üzücü bir olayla gündeme geldi. Daha önce Kıbrıs'a orkestrasıyla beraber konser vermeye giden Ersoy, sahte PCR testi olayıyla şoka uğramış ve zor günler yaşamıştı. Sosyal Medya hesabından orkestrasına sahip çıktığını iddia eden Diva'ya davulcusu Ahmet İzgi'den yalanlama geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına canlı bağlanan Ersoy ile orkestra üyesi kavgaya tutuştu. İşte yaşanan o anların detayları...

Bülent Ersoy Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Orkestra davulcusu olan Ahmet İzgi'nin kendilerine maddi ve manevi destek vermediğini söylemesi üzerine canlı yayına bağlanan Bülent Ersoy, sinirlerine hakim olamadı. Eski iş arkadaşına çok sinirlenen usta sanatçı, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı en az 1 sene orada kalacaklardı. Allah onların belasını versin inşallah... Bana söylenince tövbe estağfurullah olmuyor. Siz o çirkin davranışlarını, o hallerini görseniz" şeklinde konuştu.

'Sağlam Gittik Hasta Döndük!'

Hasta olmadıklarını ancak Kıbrıs'a gittiklerinde hasta olduklarını iddia eden İzgi, "Biz oraya sağlam gittik hasta döndük" demesi üzerine çılgına dönen  Ersoy, "Bana bak ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki... Allah sizin cezanızı versin. Zaten artık sizi isteyen yok. Bakalım siz şimdi iş bulabilecek misiniz? Siz beni tehdit ettiniz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • son osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    bülent ersoyun yerinde olsaydım,bütün bu orkestra arkadaşlarıma sahip çıkar yarı yolda bırakmaz,evlerine 5 er bin lira verir ve sonrasındada bütün bu arkadaşların arkasında dururdum çünkü bu hareketiyle türk toplumundan büyük takdir görürdü ve divayada yakışan buydu
    Cevapla
  • Muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllerimize taht kursak,oraya en son oturacak kişi dahi olamaz,ancak Allah vergisi sesini ve seslendirişini seviyoruz
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Bey Rızkı veren ALLAH' tır rızkın nerden gelcegı belli olmaz . Sizinde rızkını veren ALLAH unutmuşsunuz.
    Cevapla
  • gayseriliye el cevab 2 yıl önce Şikayet Et
    bayan mı???
    Cevapla
  • Çarşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hanım mı diyecekti ? Bey tabi. Bülent amca hatta.
    Cevapla
  • Gayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Bey mi ??!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor