Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel sosyal medyadan isyan etti!

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterini canlandıran başarılı oyuncu Uğur Uzunel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla isyan etti. Hayat verdiği rolle izleyici tarafından büyük sevgi duyulan oyuncu İstanbul trafiğinde sıkışıp kalınca içini takipçilerine döktü. İşte Masumlar Apartmanı'nın Esat'ının Instagram üzerinden yaptığı o paylaşım!

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel sosyal medyadan isyan etti!
Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel sosyal medyadan isyan etti!
GİRİŞ 01.11.2021 11:13 GÜNCELLEME 01.11.2021 11:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk televizyonlarının son dönemde gördüğü TRT'nin en iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizi canlandırdığı Esat karakteriyle izleyenlerin sevgisini kazanan ünlü oyuncu Uğur Uzunel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adeta isyan etti. Aracında seyir halindeyken sahil yolunda trafiğe takılan Uzunel yaşadığı sıkıntıyı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Başarılı oyuncunun sitemi takipçilerini şaşırttı. İşte Masumlar Apartmanı'nın Esat'ının o paylaşımı...

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Trafiğe İsyan Etti

İstanbul trafiğinde deyim yerindeyse sıkışıp kalan Uğur Uzunel içini sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine döktü. Ünlü oyuncu, "1,5 saattir Beşiktaş Sahil Yolu'ndan Cihangir'e gitmeye çalışıyorum. Twitter'dan tüm gündemi okudum, 2 bölüm mini dizi izledim. (Şaka değil) Duruyoruz... Bu arada saçlarım daha çok beyazladı, olgunlaştım." şeklinde konuştu.

Büyüdükçe anne ve babasına hak verdiğini söyleyen Uğur Uzunel, "Anne-babamı daha iyi anlıyorum ve gençlere daha hoşgörülüyüm artık. Anlayış gösterin onlara, enerjileri var. En iyi marka telefon sahibi olsunlar. Çok mu yani? Değil. Arabadan ne zaman ineceğim meçhul. Tibet'e bir manastıra tırmanıyorum herhalde." dedi.

YORUMLAR 3
  • FM... 2 yıl önce Şikayet Et
    şikayet değil biraz da çözüm sunun...gençlere haddi kadar hak vermek lazım.....şu an nerdeyse aileler gençleri başıboş bırakıyor...çocuklarına sahip olmuyor....gençlere hak değil biraz düzen verelim o zaman her şey yoluna girer
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda en az 3-4 milyon yabancı var. 15 milyonda Türk olsa. yaşanmıyor. acilen anadoluya taşınması lazım bazı şirketlerin.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta yol düzenlemesini yapamayacak adamları seçen bir istanbul bunların mislini hakediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi