Milyonlar kazanan Nusret Gökçe'nin şefler için ödeyeceği ücret çok konuşuldu!

Nusr-Et restoran zincirinin sahibi Nusret Gökçe Londra'da açtığı yeni mekanına personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Milyonlar kazanan ve çok iyi ücretler verdiği konuşulan ünlü isim bu kez şaşırttı. Şef arayışında olan medyatik isim Nusret'in saatlik olarak yeni çalışanına vereceği ücret tartışma konusu oldu. İşte dünyaca ünlü Nusret Gökçe'nin yeni çalışanları için duyurduğu ücret!

Milyonlar kazanan Nusret Gökçe'nin şefler için ödeyeceği ücret çok konuşuldu!
Milyonlar kazanan Nusret Gökçe'nin şefler için ödeyeceği ücret çok konuşuldu!
GİRİŞ 08.11.2021 11:59 GÜNCELLEME 08.11.2021 11:59
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük ülkelerinde ve şehirlerinde restoranı olan, yaptığı şovlarla adından söz ettiren ünlü şef Nusret Gökçe bu kez yeni çalışanlarına vereceği ücretle gündem oldu. Londra'ya açtığı restoranına şef arayan ünlü ismin saatlik olarak vereceği ücreti duyanlar inanamadı. Milyonlar kazanan başarılı aşçının çalışanlarına karşı cömert olduğu söyleniyordu. Ancak son alınan bilgiye göre Nusr-Et'in yeni şefleri için düşündüğü ücret az bulundu. İşte ünlü isim Nusret Gökçe'nin şef ilanında yer alan o ücret...

Sihirli Annem'in Betüş Peri'si değişimiyle şaşırttı! İnci Türkay'ın son hali...Sihirli Annem'in Betüş Peri'si değişimiyle şaşırttı! İnci Türkay'ın son hali...

ABD, İspanya ve Dubai'den Sonra Londra'da Restoran Açmıştı

Dünyanın en çok konuşulan şeflerinden biri olan kasaplıkla başladığı kariyerine kendi mekanlarını açarak devam eden Nusret Gökçe bambaşka bir olayla gündem oldu. ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'ın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'da da bir restoran açtı. Gökçe, bu sefer de verdiği iş ilanıyla konuşulmaya başlandı.

Yeni Şef İçin Düşündüğü Ücret Saatte 12 Sterlin!

Geçtiğimiz haftalarda Nusret'in mekanına giden müşterilerin Twitter ve Reddit gibi internet sitelerinde ödedikleri hesaba tepki göstermeleriyle gündem olan Gökçe, yeni mekanı için iş ilanı verdi. The Sun'da yer alan habere göre, Gökçe verdiği iş ilanında restoranında çalışacak olan şefe saatlik ücret ödeyeceğini belirtti. Nusret, işe alacağı şefe saatte 12 Sterlin yani 157 TL ödeyecek. Bunun yanı sıra işe alınan şef, bahşiş sistemi üzerinden de para kazanacak.

Vereceği Ücret Sosyal Medyada Tepki Çekti

Mekanlarındaki fiyat politikasıyla eleştirilen Nusret Gökçe'nin işe alacağı şefe vereceği ücret sosyal medyada gündem oldu. Dünyanın en çok konuşulan ve çok kazanan isimlerinden biri olan Ünlü şefin, menüsünde yer alan bir patates püresi fiyatına işçi araması sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

YORUMLAR 41
  • selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Oranın şartlarında iyi ödüyor demekki adamlar çalışıyor. Hem özgün bir işyeri. Tarifleri öğrenip kendileri biraz daha alt gelir düzeyine uygun yerler açabilir. Böyle yerlerde iş öğrenmek için bedava çalışmak isteyenler vardır. Allah yolunu açık etsin Nusret, gururumuzsun. Bir Türk başarılı bir iş kurmuş istihdam sağlıyor kültürümüzü tanıtıyor. Bununla ancak gurur duyulur.
    Cevapla
  • mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    12 sterling londra ICIN az mi bilemicem ..almanyada saat ücreti genelde bakildigi zaman 11 ila 13 avro,...mutfak chefleri ama 15 ila 16 avro aliyor ...sterlingin avrodan daha degerli olmasi 12 sterlingi olabilir diye düsünüyorum ...ama bahsisde aldigna göre 18 yada 20 sterlinge cikar
    Cevapla
  • HAKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    saatte 157 tl of üf iyi para diyen saflar o para londrada ciklet parası ,
    Cevapla
  • dfujhuhyu 2 yıl önce Şikayet Et
    doğal gaç çıktı vatandaşın evine girdide indirim mi yapmadılar cehennem
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    O da ciklet çiğnemesin.Bir üniversite öğrencisi ayda 300-500 sterline bir eli yağda bir eli balda yaşıyor orada.Daha ne verecek: günde 10 sat,120 sterlin eder,yeter.En fazla 17 sterlin verilir.
    Cevapla
  • Ugr46 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz kafayimi yediniz saatlik 157 TL alacak azmi bu para günlük aylık yıllık ne yapar bı hesaplayin bakalim
    Cevapla
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Deli para saatte 157 TL, keşke benim olsaaaa....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!