Sihirli Annem'in Betüş Peri'si değişimiyle şaşırttı! İnci Türkay'ın son hali...

Bir zamanların sevilen yapımlarından olan Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Betüş Peri karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İnci Türkay'ın son halini görenler şok oluyor. Yayınlandığı dönemde herkesin beğenisini kazanan olağanüstü olayları anlatan dizide anne olarak gördüğümüz Türkay adeta yıllara meydan okuyor. İşte Sihirli Annem'in Betüş Peri'si İnci Türkay'ın son hali...

Sihirli Annem'in Betüş Peri'si değişimiyle şaşırttı! İnci Türkay'ın son hali...
Sihirli Annem'in Betüş Peri'si değişimiyle şaşırttı! İnci Türkay'ın son hali...
GİRİŞ 08.11.2021 12:00 GÜNCELLEME 08.11.2021 12:00

Sihirli Annem dizisi yayınlandığı dönem her yaştan insanın izlediği ve çok beğenilen yapımlardan biriydi. Dizide Betüş Peri rolüyle herkesin sevgisini kazanan İnci Türkay ise en çok sevilen karakterlerin başında geliyordu. Fantastik tarzda olayları anlatan, birçok iyi örnek teşkil eden ahlaki mesajı da bölümlerinde veren dizide çocukların annesini canlandıran Türkay, dizinin üstünden yıllar geçmesine rağmen sanki hiç yaşlanmıyor. İşte Sihirli Annem'in Betüş Peri'si İnci Türkay'ın son hali...

Milyonlar kazanan Nusret Gökçe'nin şefler için ödeyeceği ücret çok konuşuldu!Milyonlar kazanan Nusret Gökçe'nin şefler için ödeyeceği ücret çok konuşuldu!

Sihirli Annem'in Betüş'ü Yıllar Geçtikçe Gençleşiyor!

Tüm Türkiye, İnci Türkay'ı Sihirli Annem dizisinde "Betüş Peri" karakteriyle tanıdı. Dizide sevecen, yardımsever anneyi canlandıran İnci Türkay, o dönem çocuk izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Dünya Varmış dizisiyle televizyon macerasına başlayan oyuncunun son hali ise olay oldu. Dizinin güler yüzlü perisi Betüş karakterini canlandıran İnci Türkay, hayatına İngiltere'de devam ediyor. 



Hayatına dair anları, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Türkay, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle hayran bıraktı. 49 yaşındaki oyuncu bitmez tükenmez enerjisi ve yıllardır koruduğu fit görüntüsüyle parmak ısırtıyor. İnci Türkay, kendisi gibi oyuncu olan Atilla Saral'la mutlu bir evlilik sürdürüyor.

İnci Türkay (Sihirli Annem Betüş) Peri Kimdir?

İnci Türkay, 15 Temmuz 1972 yılında İzmir'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamladı. Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Betüş Peri karakteriyle ün kazanan Türkay ayrıca, Ferhunde Hanımlar, Dünya Varmış, Teyzanne, Cuma'ya Kalsa, Arkadaşım Max, Köstebekgiller, Kızım İçin, Kaçın Kurası gibi yapımlarda da rol aldı. Ünlü oyuncu şu sıralar yurt dışında yaşamakta.

İşte İnci Türkay'ın (Betüş Peri) Son Hali!











YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin