Diriliş Ertuğrul’un sevilen karakteriydi! Eski halinden eser kalmadı…

Bir dönem TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde, Muhyiddin İbn’ül Arabi Hazretlerini canlandıran Osman Soykut, son haliyle takipçilerini şaşırttı. ABD vatandaşlığı da bulunan oyuncu, yeni stilini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte, Osman Soykut’un (Ozman Sirgood) son hali…

Diriliş Ertuğrul’un sevilen karakteriydi! Eski halinden eser kalmadı…
Diriliş Ertuğrul’un sevilen karakteriydi! Eski halinden eser kalmadı…
GİRİŞ 24.01.2022 18:06 GÜNCELLEME 24.01.2022 18:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2014 yılında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde, dikkat çeken karakterlerden biri de Osman Soykut’tu. Dizide Muhyiddin İbn’ül Arabi Hazretlerini canlandıran Soykut, kısa sürede binlerce takipçi edinmişti. 2018 yılına kadar bazı bölümlerde yer alıp, Engin Altan Düzyatan’a eşlik eden aktör; hitabeti ile dikkat çekiyordu. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Soykut, takipçilerini bir hayli şaşırttı. Arabi’yi canlandırdığı dönemde bıraktığı sakalını uzunca bir süre muhafaza eden tecrübeli aktörün stil değişikliğine gittiği görüldü.  

Motor Tutkusu Yaş Tanımıyor!

Son fotoğrafında motorcu paltosu ile görülen Osman Soykut, yüksek hacimli motorlara olan sevdasıyla biliniyor. Sosyal medya hesabından motorla seyahat ettiği yerleri paylaşan sanatçı, 65 yaşında olmasına karşın bu sevdasından vazgeçmiyor. Soykut’un son fotoğrafına ise onlarca yorum yapıldı.

Diriliş Ertuğrul Muhyiddin İbn'ül Arabi Osman Soykut

Dizinin Pakistan’da yayınlanmasından sonra bu bölgeden de takipçi edinen aktör, olumlu yanıtlar aldı. Tecrübeli aktörün Pakistanlı hayranları, imajını beğendiklerini dile getirerek etkileşimde bulundu.

Osman Soykut Kimdir?

Osman Soykut, 1 Ocak 1957’de Ankara’da dünyaya geldi. Ozman Sirgood olarak da bilinmektedir. Babası Kırım asıllı, annesi de Doğu Avrupa göçmenidir. İlkokul, lise ve üniversite eğitimlerini Türkiye’de tamamladı. Liseyi TED Ankara Koleji’nde, Üniversiteyi de ODTÜ’de Mimarlık üzerine aldığı eğitimlerle bitirdi.

Ozman Sirgood

Mezun olduktan sonra Amerika’nın Kaliforniya eyaletine taşındı. Burada ilk olarak tiyatro oyunculuğu yaptı, sonraki dönemde de dizilerde boy gösterdi. Amerika’nın ünlü aktörlerinden Al Pacino, Steven Martin ve John Malkovich gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu.

Yine, 2005 yılında Amerika’da kariyerine devam ederken Türk ve ABD ortak yapımı The Net 2.0 adlı filmde Oscar karakterini oynadı. Türkiye’deki kariyerine İki Yabancı dizisiyle başlayan Soykut, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Aron Feller karakteriyle ününe ün kattı.

Ozman Sirgood/Osman Soykut

KVP’den sonra çeşitli yapımlarda yer alan Soykut, en az KVP kadar Diriliş Ertuğrul’daki rolüyle de bilinirliğini arttırdı. 4 yıl süreyle Muhyiddin İbn’ül Arabi Hazretlerini canlandırırken, binlerce kişi tarafından takip edildi. Dizi, Pakistan’da da yayınlanmaya başlanınca bu bölgeden de takipçi kazandı.

YORUMLAR 15
  • Fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay icimizdeki irlandali seni :)) saka saka adam rolunun hakkini verdi.
    Cevapla
  • Memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam rol yapiyordu simdi dirilisten cikip dervis hayati mi yasayacakti. Rolünü güzel oynadi.
    Cevapla
  • Teoman 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım islam alimi ve dahi zeki bir mümin olan ibni arabi ye açıkça müşrik diyen zihniyet bilmiyormusun bir müslümana kafir demek mazallah küfre dahil olmak olduğunu sen asıl maksadını söylede bilelim amacın kalplere ve zihinlere küfür ve fitne virüsü atmak olduğu aşikar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kusuru bu olsun.. Anormal bir durum göremedim
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    müşrik ibni arabi, firavuna müslüman diyen adam, Allah'tan vahiy aldığını söyleyen kişi bu
    Cevapla
  • Vehamet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman vahiy iddiası olmuş, biz hicbir eserinde göremedik . Belliki sana vahiy de gelmiyor, sen baskalarina , vahiy gonderiyorsun. Kulları hakkinda hukum vermek Allahin işidir, haddini asma, Allahliga soyunma. Muslumana , kafir , müşrik diyen kendisi kafir olur. Kendine bak sen, durumun vahim.
    Cevapla
  • Ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahalleden Komsunuz du kendisi herhalde? Topunuzu kesermiydi ,başka ne gibi özellikleri vardı acaba?
    Cevapla
  • Serce 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden iftira ediyorun yaninda mi ydin?
    Cevapla
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence öyle deme. Tarih hatalarla dolu. Mesela daha yüzyıl önceki hainlere kahraman kahramanlara kızıl Sultan dediler
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanıt göster var mı delilin asıl müşrik sensin ibnul Arabi ne kadar büyük bir insan olduğunu biliyor musun
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bilgi. Yanıltma insanları bilmiyorsan SUS.!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı