Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ayrılık açıklaması yaptı! "Diziden ayrılmam...

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Pınar Deniz Engelsiz Yaşam Vakfı Ödül törenine katıldı. Dijital platformlarda yakaladığı başarıyı televizyon dizileriyle sürdüren başarılı isim "Yılın En iyi Kadın Oyuncusu Ödülü"nün de sahibi oldu. Kanal D ekranlarından yayınlanmaya başladığı günden bu yana dizi severler tarafından soluk soluğa takip edilen Yargı dizisinden güzel oyuncunun ayrılacağı iddia edilmişti...

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ayrılık açıklaması yaptı! "Diziden ayrılmam...
Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ayrılık açıklaması yaptı! "Diziden ayrılmam...
GİRİŞ 23.01.2022 12:29 GÜNCELLEME 23.01.2022 12:29

Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan gibi başarılı isimlerin rol aldığı Yargı dizisi, Pazar akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Ekranlara geldiği günden bu yana oldukça sevilen yapımda canlandırdığı Ceylin karakteriyle, adından sıkça bahsettiren Pınar Deniz, Engelsiz Yaşam Vakfı Ödül Töreni'nde yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünü aldı. Aldığı ödülün ardından sevincini gazetecilerle paylaşan güzel oyuncu, diziden ayrılık iddialarına yanıt verdi. Pınar Deniz'e dijital bir platformdan teklif geldiği ve senaryo gereği diziden ayrılacağı konuşulanlar arasındaydı. İşte Yargı dizisinin Ceylin'in ayrılık söylentilerine verdiği o cevap...

"Diziden Ayrılmam Mümkün Değil"

Pazar akşamları Kanal D ekranlarından yayınlanan ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu başarılı yapım, reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmıyor.

Kısa zaman önce Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz'in diziden ayrılacağı kulislerde konuşulan iddialar arasındaydı. Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, " Diziden ayrılmam mümkün değil. Ceylin olmadan bu iş olmaz. Ceylinsiz Yargı olmaz" dedi.

Yargı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Oldukça Zengin!

16. bölümü geride bırakan Yargı, olay örgüsü ve konusuyla konuşulmaya devam edeceğin sinyallerini veriyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in dışında Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı yapımda Ece Yüksel, Onur Durmaz, Arda Anarat gibi genç isimlerde rol alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!