Ünlü sunucu Bircan Bali'den Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili şok eden itiraf! Babası...

Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen ve Türkiye'nin gündeminden uzun süre düşmeyen Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, olayın suçlusu Cem Garipoğlu'nun intihar etmediğini iddia etmişti. Bu konuyla ilgili ünlü sunucu Bircan Bali "İsterse bana dava açabilir" sözleriyle ilginç itiraflarda bulundu...

Ünlü sunucu Bircan Bali'den Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili şok eden itiraf! Babası...
Ünlü sunucu Bircan Bali'den Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili şok eden itiraf! Babası...
GİRİŞ 13.04.2022 11:17 GÜNCELLEME 13.04.2022 11:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Öldürülen Münevver Karabulu'un babası, Cem Garipoğlu'nun intihar ettiğine inanmadığını ifade eden açıklamalarıyla gündeme düşmüştü. Bu gelişmenin ardından aile avukatı Rezan Epözdemir, eğer talep oluşturulursa mezarın açtırılabileceğini söyledi. Konu uzun süre konuşulmaya devam ederken Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan ve girdiği polemiklerle gündeme gelen sunucu Bircan Bali, Münevver Karabulut'un babası hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Cem Garipoğlu'nun ailesini yakından tanıdığını belirten Bali, işin içerisinde maddiyat girdiğini belirtti. Bu sözlere kısa sürede sosyal medyadan ve diğer platformlardan tepki yağdı...

"İstersen Bana Dava Açsın"

Münevver Karabulut cinayeti tekrar gündeme taşınırken olayın faili Cem Garipoğlu'nun hayatta oldu iddiası tartışmalara sebep oldu. Katledilen Münevver Karabulut'un babası intihara inanmadığını söyleyerek mezarı açtırmak istediğini söyledi.

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yorumculuk yapan Bircan Bali ise iddialara yeni bir boyut kazandırdı. Bircan Bali " İstersen bana dava açsın" ifadelerini kullanarak Münevver Karabulut'un babasının iyi niyetli olmadığını belirtti.

"O Dönem Bunu Kimse Bilmiyor"

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un maddiyat için konuyu tekrar gündeme taşıdığını ifade eden Bircan Bali " O dönem bunu kimse bilmiyor Münevver Karabulut'un babası kapı kapı dolaşıp elinde kitapla ben bunu film yapacağım dedi. Ailenin kapısına dayanıp kan parası istedi.

Bu kızcağız zengin biri tarafından öldürüldü diye neredeyse adam bunu istismar edecek hale geldi. Yıllar sonra kalkıp bunu söylemesini iyi niyetli bulmuyorum. Bu işin içinde maddiyat da yoksa ben hiçbir şey bilmiyorum." dedi.

Bircan Bali Kimdir?

Bircan Bali, Beyaz TV ekranlarından yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapmaktadır. Magazin programlarında yaptığı yorumlarla tanınmaktadır. 

4 Ocak 1988 yılında doğmuştur. Baba tarafı aslen Adanalıdır. Bir erkek kardeşi bulunan isim Muğla Üniversitesi mezunudur. Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile 2019 yılında evlenmiş ve ikili 2021 yılının başında boşanmışlardır.

YORUMLAR 14
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    öldüğüne bende inanmıyorum, ülkemdeki adalete kimse güvenmiyor.neden acaba,
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadının Soyu Kesin Ermenilere Dayanıyor... Kızın Babası Haklı Kardeşim O zaman Bile Her Şeyi Örtüp Bir anda katili mezara gömdüler. Banada inandırıcı gelmiyor intihar ettiği.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    saygısız bir kadın kadın peki kendisi cem gariboğlunun ailesinden kaç para almış bu açıklamayı yapmak için onu söylesin saygısız evladı ölen bilir onun acısını cem gariboglu yaşıyor ölüsü kimseye gösterilmedi gizlice gömüldü fetö sayesinde
    Cevapla
  • sems 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşuyor. Kimin elinde ne var.
    Cevapla
  • urfalı halo 2 yıl önce Şikayet Et
    bircan bali nereli bizim oralılara benziyor cesur kadın
    Cevapla
  • Siverek li 2 yıl önce Şikayet Et
    İsotçuya bak. Cesur muş sağlık çalışanlarına saldırı sizde bu cesurluk. Suriyeli ler göçmen büronuzu basıyor. Cesurluk sizde öylemi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı