Emre Aydın sosyal medya kullanıcılarını hedef aldı: Görgüsüzsünüz!

Ünlü müzisyen Emre Aydın, sosyal medyada devam eden, business uçak bileti paylaşma akımına büyük tepki gösterdi. Bu paylaşımları yapan sosyal medya kullanıcılarına 'Görgüsüzsünüz' diyen Emre Aydın'ın bu sözleri gündem oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Emre Aydın sosyal medya kullanıcılarını hedef aldı: Görgüsüzsünüz!
Emre Aydın sosyal medya kullanıcılarını hedef aldı: Görgüsüzsünüz!
GİRİŞ 26.05.2022 08:59 GÜNCELLEME 26.05.2022 08:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 20 yıldır yaptığı müzikle tanınan Emre Aydın'ın son çıkışı gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarını hedef alan Emre Aydın, yapılan bazı paylaşımlardan bahsetti ve "Görgüsüzsünüz" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi. 

Emre Aydın

Son yıllarda gittikçe artan sosyal medya kullanımı, teşhir etme kültürünü de beraberinde getirdi. Öyle ki, insanlar yedikleri, içtikleri, gezdikleri, aldıkları her şeyi sosyal medya hesabından paylaşır oldu. Bu paylaşılanlardan da biri de business uçakları biletleri... 

Uçakların kendilerine ayrılan özel kabininde uçuş gerçekleştirebilme imkanını sunan ve fiyatı diğer sınıftaki biletlere nazaran daha pahalı olan Business uçak biletleri, adeta sosyal medyada bir akım başlattı. Bu biletleri satın alan kullanıcılar, bilet fotoğrafını paylaşmaya başladı. 

Müzisyen Emre Aydın

Taze baba Kıvanç Tatlıtuğ 1 aylık bebeğine 13 milyonluk ev aldı! Kıvanç Tatlıtuğ 1 aylık bebeğine 13 milyonluk ev aldı!

EMRE AYDIN'DAN ŞAŞIRTAN TEPKİ! 

Bu durum karşısında rahatsız olan ünlü müzisyen Emre Aydın, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden ifade etti. Aydın, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bu biletleri paylaşan insanları 'görgüsüz' bulduğunu ifade etti. 

İşte Emre Aydın'ın yaptığı o paylaşım:

"Business uçak biletini göstermek için bin bir çabayla çektiğiniz Instagram fotoğrafları sizin zengin olduğunuzu değil, bunun nadiren yaşadığınız bir durum olduğunu, bileti muhtemelen başkasına aldırdığınızı, sonradan görme veya görgüsüz falan olduğunuzu gösteriyor bilginiz olsun."

Hemen ardından ise, "Bu konu başlığıyla ilgili atarımı da yaptığıma göre çizgi film izlemeye devam edebilirim. İyi günler..." ifadeleri ile twit dizisini tamamladı. 

Emre Aydın'ın attığı twit

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam sağlam yerleştirmiş. Tebrikler...
    Cevapla
  • Koca 1 yıl önce Şikayet Et
    chpye hayır
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylemiş. Yediği içtiği, giydiği herşeyi teşhir eden görgüsüzdür.
    Cevapla
  • özel 1 yıl önce Şikayet Et
    İnancımız başkasının mahremiyetini ihlal etmeyin öğüdü veriyor. Ancak zamanımızda insanların mahremiyet anlayışı yok. Her anları ifşa. Lütfen özel hayatınızı paylaşmayın.
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    emre aydın adamdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar