Orhan Ölmez Alişan'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı! Canlı yayında...

TRT1 ekranlarında yayınlanan "Alişan İle Hayata Gülümse" programına konuk olan Orhan Ölmez duygu dolu anlar yaşadı. Programda söylediği şarkılarla ekran başındaki izleyenleri de duygulandıran başarılı sanatçının, babasından bahsederken gözlerinin dolduğu görüldü. İşte çok küçük yaşta babasını kaybeden Orhan Ölmez'in canlı yayında duygulandığı o anlar...

Orhan Ölmez Alişan'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı! Canlı yayında...
Orhan Ölmez Alişan'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı! Canlı yayında...
GİRİŞ 17.06.2022 12:05 GÜNCELLEME 17.06.2022 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan'ın sunduğu, TRT1 ekranlarında yayınlanan "Alişan İle Hayata Gülümse" programının konuğu Orhan Ölmez'di. Ünlü ismin şarkılar okuduğu program duygu dolu anlara sahne oldu. Alişan ekrana Orhan Ölmez'in babasıyla olan fotoğraflarını yansıtınca, ünlü şarkıcının gözleri doldu. Küçük yaşta babasını kaybeden Ölmez, babasından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Alişan'ın ve ekran başındaki izleyicilerinde duygulandığı o anlar...

"Baba Kelimesini 15 Yaşıma Kadar Kullanamadım"

TRT1 ekranlarında yayınlanan "Alişan İle Hayata Gülümse" programına konuk olan Orhan Ölmez, babasından söz edilince gözyaşlarına hakim olamadı. Babası hakkında konuşan Ölmez, "Babamı 11 yaşında kaybettiğim için 'baba' kelimesi 15 yaşıma kadar kullanmaktan hep imtina ettiğim bir kelime oldu. Yıllar sonra normalleştirebildim konuyu.

Neşet Ertaş'ın kız kardeşi gerçeği açıkladı! 'Abimin vasiyeti...'Neşet Ertaş'ın kız kardeşi gerçeği açıkladı! "Abimin vasiyeti..."

Baba bir güç, önder, lider, yol gösterici. 10 yaşıma kadar bir baba figürüyle yaşamışım ben aslında ve o bana hala rehber. Ben babamı hastayken evimizin önünde ambulansa yerleştirdim, hastaneye gitmek istedim. 'Sen gelme' dediler, sonra sadece bir defa gördüm zaten babamı.



O da son görüşmemizmiş ama öyle gibi davranmadı hiç. Babam bir süre tatile gitmiş gibi hissettim, dönecek gibi geldi. Yara sıcakken acıtmıyor, yavaş yavaş o yara kabuk tutmaya başlıyor. Sonra o kabuğu yolmaya çalışıyorsunuz, daha ada acıtıyor. 

Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!

Hatırlamaya çalışıyorum bazen ama olmuyor. 'Özledim' şarkımı herkes bir aşk şarkısı zanneder aslında ancak babama özeldir. Onun içindir o şarkı, ona özlemimdir. Çok özlüyorum babamı, hala evde bana seslendiğini duyduğum anlar oluyor." şeklinde konuştu.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 5
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    babadan ziyade babadan sebep asıl meseleye yani akıp giden zaman geri dönülmez yol ve o yolun hakkını veremeyip sonucun endişesi için ağlamak
    Cevapla
  • Ayhan KALENDER 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimisi de baba kıymeti bilmez. Her şey yokluğunda kıymetli oluyor. Yetim olmak zordur vesselam, yaşayan bilir
    Cevapla
  • DEVLET ADABI........ 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce Hazreti ALLAH'ımdan Orhan Ölmez SANATÇI abimizin babasına Gani Gani Gani Rahmet dilerim Mekanı Cennet olsun YÜCE RABBİM' den geride kalanlara sabırlar versin inşallah...,,,,,GEZİZEAKILILAR iyi bakın görün okuyun dinleyin, örnek SANATÇI gerek yaşamı DURUŞU KARAKTERİ bizden halktan birisi öyle abd batı ab nato emredince ülkesine halkına hakaret küfür etmeyen hainlik yapmayan ENDER SAYGIN SANATÇI
    Cevapla
  • Resim 1 yıl önce Şikayet Et
    Evin diregidir baba golgesi bile yeter. Yoksa akbabalar ususur
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar gerçek sanatçılar.gençlere örnek olmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak