Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!

Türk dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, aradan geçen uzun yıllardan sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Efsane dizinin hikayesi bir yana, yapımda yer alan oyuncularda günümüzde araştırılan isimler arasında. Öte yandan Vadi dizisinde öyle bir isim yer almış ki duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Çukur dizisinin yıldız isminin Kurtlar Vadisi zamanları...

Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!
Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!
GİRİŞ 16.06.2022 13:37 GÜNCELLEME 16.06.2022 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi dizisi hiç şüphe yok ki bir döneme damga vuran işlerden biri oldu. Özellikle dizinin ilk 97 bölümü, Vadi dizisinin hayran kitlesi tarafından unutulmayan bölümlerdi. Bir dönem dizinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen Osman Sınav, diziye çok şey katan isimlerin başında geliyordu. Unutulmaz yapımda yer alan Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi oyuncularda canlandırdığı Polat Alemdar, Süleyman Çakır ve Memati Baş karakterleriyle hafızalara yer eden isimlerdi. Ancak Vadi dizisinde bir isim oynadı ki duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Çukur dizisinde oynadığı karakterle ününe ün katan ve bir dönem Kurtlar Vadisi'nde oynayan o isim...

Duyunca Çok Şaşıracağınız O İsim Erkan Kolçak Köstendil!

Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanmaya başladığı günden bu yana birçok önemli ismi kadrosunda barındırdı. Başta Oktay Kaynarca olmak üzere usta isimler dizide yer alırken, Vadi dizisiyle ilk kez görücüye çıkan birçok yeni oyuncuda vardı. Bu isimlerden biri de, geçtiğimiz dönemde yayınlanan Çukur dizisiyle ününe ün katan Erkan Kolçak Köstendil!



Başarılı oyuncunun yıllar önce Vadi dizisinde yer aldığı ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünde "galerici" rolünü üstlenen oyuncunun yan yana rol aldığı isim ise Gürkan Uygun, yani dizideki adıyla Memati Baş oldu. Ayrıca Vadi dizisi, Erkan Kolçak Köstendil'in oyunculuk kariyerindeki ilk TV dizi oyunculuğu deneyimlerinden biri olduğu da biliniyor. 

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir? Rol Aldığı Diziler ve Kariyeri

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Bursa'da doğup büyüyen ünlü isim, bir dönem Bursaspor'da futbol oynadı. Daha sonra tiyatroya yönelen Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. 



TV dizi oyunculuğu kariyerine 2002 senesinde Yılan Hikayesi dizisiyle başlayan Köstendil sırasıyla Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Merhamet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Familya, Görünen Adam, Bir Deli Sevda, Çukur ve Yaratılan yapımlarında yer aldı. 

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 1
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya firatta oynadı orda çok iyiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...