Kurtlar Vadisi hakkında şok gerçek! Polat Alemdar Necati Şaşmaz'a teklif edilmeden...

Kurtlar Vadisi dizisi, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla aradan geçen uzun yıllara rağmen kendinden bahsettirmeye devam ediyor. Polat Alemdar, Süleyman Çakır ve Memati Baş gibi rollere hayat veren Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun gündemde kalan isimlerden bazıları. Öte yandan Polat Alemdar karakteri için Necati Şaşmaz yerine düşünülen ilk isim yıllar sonra ortaya çıktı. İşte şok olacağınız o isim...

Kurtlar Vadisi hakkında şok gerçek! Polat Alemdar Necati Şaşmaz'a teklif edilmeden...
Kurtlar Vadisi hakkında şok gerçek! Polat Alemdar Necati Şaşmaz'a teklif edilmeden...
GİRİŞ 21.06.2022 19:08 GÜNCELLEME 21.06.2022 19:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir dönemin efsane yapımı olan Kurtlar Vadisi dizisi, sıkı bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Özellikle dizide rol alan Polat Alemdar, Süleyman Çakır ve Memati baş gibi karakterlere hayat veren Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun'un yeni projeleri de çok izleniyor. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ise herkesi şok etti. Osman Sınav'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği dizide Polat Alemdar karakteri için Necati Şaşmaz'dan önce düşündüğü isim duyanları şaşkına uğrattı. İşte Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar için düşünülen ilk isim...

Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!

Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat'ı Necati Şaşmaz Yerine Cenk Torun Canlandıracaktı!

Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek Kurtlar Vadisi hayranlarını adeta şok etti. Dizinin sıkı takipçisi olan birçok kişi Polat karakteri için Necati Şaşmaz yerine düşünülen ilk isimi duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Bir dönem televizyon ekranlarını kasıp kavuran "Çılgın Bediş" adlı yapımda "Oktay" karakterine hayat veren Cenk Torun'un, Osman Sınav'ın Vadi dizisinde Polat karakteri için düşündüğü ilk isim olduğu ortaya çıktı.



Ünlü Oyuncu Cenk Torun verdiği bir röportajda bu konuya değinerek, "Askere gitmeden önce Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu. Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. Benden mafya adamı nasıl olur diye endişelendim açıkçası." şeklinde konuştu.

Hakan Ural Acun Ilıcalı'yı ağır eleştirdi! 'Konuş de konuşamaz...'Hakan Ural Acun Ilıcalı'yı ağır eleştirdi! "Konuş de konuşamaz..."

Öte yandan o dönem askerliğin önünde çok büyük bir engel teşkil ettiğini söyleyen Cenk Torun, "Ya askere gidecektim yada diziyi kabul edecektim. Diziyi kabul etmek riskliydi. Çünkü asker kaçağı olarak setten alınıp beni götürmeleri söz konusu olabilirdi. Dizi bu kadar ünlenince de üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Bu da şans." diyerek şanssızlığını dile getirdi.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 12
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi senaryo hataları İle dolu. Mesela Necati şaşmaz rolü çocukluğunda yetişkinliğinde ismi Ali idi Ali isminde bir istihbaratçı gizli görev için estetikle yüzünü değiştiriyorlar isminde Polat Alemdar yapıyorlar görevi bitiyor deşifrede oluyor yakın çevresinede ama asıl ismine Ali’ye dönmüyor onu büyüten Ömer baba bile ona Polat diyor
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Polat dicek tabi adamın namı var:)))
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız biz bu diziyi mafya dizisi diye sevmedik, senin olmaman isabet olmuş.
    Cevapla
  • RUMUZ DADAŞ 25 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki necati şaşmaz oynamış filimin başrolunde, adam hakkini verdi.
    Cevapla
  • alpaslan--kara 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkede-sahte-kahraman-çok-göre-bilene
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk teklif edilen isim kenan imirzalıoğlu dur iyi araştırın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'