Survivor'un unutulmaz ismi Alp Kırşan yıllar sonra itiraf etti! "Para ile işim..."

Bir dönem Survivor'ın sunuculuğunu yapan, daha öncesinde ise Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunuculuğunu üstlenen Alp Kırşan, yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı ile olan samimiyetiyle tanınan Kırşan, ani bir karar vererek sunuculuğu bırakmıştı. Şu sıralarda ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşayan ünlü ismin söyledikleri dikkat çekti...

Survivor'un unutulmaz ismi Alp Kırşan yıllar sonra itiraf etti! "Para ile işim..."
Survivor'un unutulmaz ismi Alp Kırşan yıllar sonra itiraf etti! "Para ile işim..."
GİRİŞ 18.06.2022 11:53 GÜNCELLEME 18.06.2022 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi programlarda sunuculuk yapan, ekranlarda görmeye alışık olduğumuz isimlerden biri olan Alp Kırşan, yıllar sonra yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Ilıcalı'yla olan samimiyeti ve iyi ilişkileriyle tanınan ünlü isim, ani bir karar alarak Survivor yarışmasının sunuculuğunu bırakmıştı. Bu olaydan sonra İstanbul'da da durmayan Kırşan ailesiyle Bodrum'a yerleşmişti. İşte Alp Kırşan'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Orhan Ölmez Alişan'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı! Canlı yayında...Orhan Ölmez Alişan'ın programında gözyaşlarına hakim olamadı! Canlı yayında...

Alp Kırşan Yıllar Sonra Sessizliğini Bozdu

Bir dönem Survivor yarışmasını sunan Alp Kırşan ani bir kararla yarışma sunuculuğunu bırakınca, "Türkiye’de, ailemin yanında olmayı seçtim. Acun Ilıcalı da anlayışla karşıladı" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ailesiyle Bodrum'a yerleşen ünlü isim, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen, sunuculuğunu yaptığı Beyaz Gece programından sonra açıklamalarda bulundu. 

"Parada Gözüm Olsa İstanbul'da Yaşardım"

Bodrum'da ailesiyle sakin bir hayat yaşayan Alp Kırşan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırşan parayla işinin olmadığını söyleyerek, "Zenginlik kültürümüz yok. Para ile çok işim yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı, aynı tişörtü giyiyor. Yenisini istemezler kolay kolay... Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum Bodrum'da. Parada gözüm olsa burada değil, İstanbul'da yaşardım" ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!Kurtlar Vadisi'nde öyle bir isim oynamış ki... Çukur dizisinin efsanesi Vadi'den çıkmış!

"Benim Çocuklar Mustafa Topaloğlu'na Pabucu Ters Giydirir"

Çocuklarıyla olan iletişiminden de bahseden başarılı sunucu, "Bunlar folik asit çocukları... Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailecek çok mağduruz . Buradan sesleniyorum; iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin... İstanbul'da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum'da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu'na pabucu ters giydirir" dedi.



Ayrıca Alp Kırşan çocuklarıyla birlikte doğayla iç içe yaşadığını da ifade etti. Ünlü sunucu, "Kampa gidiyoruz çocuklarla. Efe deniz yıldızı topluyor. Deniz kestanesini alıyorlar, 'Anne bunu aç, yumurtasını yiyeceğiz' diyorlar. Doğa ile iç içe büyüyorlar" şeklinde konuştu.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 6
  • karanehir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın parasını saymak yorumculara düşmez. Daha fazla kazanmaya devam edebilirdi. Para ile olan imtihanı kazanmış. Helal olsun.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mutlulugunuzu bozmasin bir ömür inşallah güzel aile tablosu alpida severiz
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    şahsen ben bodrum da yaşayamam bugünün şartlarında
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da insanın yaşantısı devam ettire bilmesi için çalışmaya para kazanmaya ihtiyacı var. Bir de Bodrum gibi yerde.
    Cevapla
  • Trtr 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda aza kanat ederek çalışıyor zaten söylemiş zaten zengince yaşayıp hayatımı işe vereceğim yerde mütevazi bir iş ile ailem'e vakit ayırırım demek istemiş
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar kazandığı parayla da kazandıģını yiyen tip değilse yatırım yapmıştır zaten :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam