Hayat Bilgisi dizisinin Süzme Senay'ı çok değişti! İşte Kaan Yılmaz'ın yıllar sonraki hali...

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olan Hayat Bilgisi dizisi, üzerinden geçen uzun yıllara rağmen konuşulmaya devam ediliyor. Dizide yer alan birçok oyuncu yıllar sonraki görüntüsüyle en çok konuşulanlar arasına giriyor. Bu isimlerden biri de dizide Süzme Senay karakterini canlandıran Kaan Yılmaz. İşte ünlü oyuncunun yıllar önceki ve sonra ki hali...

Hayat Bilgisi dizisinin Süzme Senay'ı çok değişti! İşte Kaan Yılmaz'ın yıllar sonraki hali...
Hayat Bilgisi dizisinin Süzme Senay'ı çok değişti! İşte Kaan Yılmaz'ın yıllar sonraki hali...
GİRİŞ 11.08.2022 18:38 GÜNCELLEME 11.08.2022 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hayat Bilgisi dizisi hiç kuşku yok ki en çok izlenen dizilerden biri. Başarılı yapımın final yapması üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen, dizide yer alan oyuncular günümüzde konuşulmaya devam ediyor. Bu isimlerden biride dizide Süzme Senay karakterine hayat veren Kaan Yılmaz. Ünlü oyuncunun dizideki halini bilenler, son halini görünce şaşkına dönüyor. İşte Hayat Bilgisi dizisinin Süzme Senay'ı, Kaan Yılmaz'ın yıllar sonraki hali...

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!

Hayat Bilgisi Dizsinin Süzme Senay'ının Değişimi Şaşırttı!

Geçmiş yıllarda Türk televizyonlarında yayınlanan ve lise eğitimi alan öğrencilerin okul hayatlarını konu alan Hayat Bilgisi dizisi hafızalardaki tazeliğini koruyor. Ünlü dizinin oyuncularından olan ve Süzme Senay karakterini canlandıran Kaan Yılmaz'ın değişimi herkesi hayrete uğrattı. Birçok farklı projede yer alan oyuncu, Hayat Bilgisi dizisiyle ün kazanmıştı.

Kaan Yılmaz Kimdir? Oynadığı Diziler ve Kariyeri...

Kaan Yılmaz, 20 Ekim 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü bitiren ünlü isim Adile Naşit Deneme Sahnesi'nde eğitim alan oyuncu, 2003 yılında yer aldığı Hayat Bilgisi dizisiyle ün kazandı. 

Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!

Kaan Yılmaz sırasıyla, Hayat Bilgisi, Kadın İsterse, Acemi Cadı, Aslı ile Kerem, Bir Umut, Çakıl Taşları, Mazi Kalbimde Yaradır, ŞubatGurbette Aşk Bir YastıktaGönül İşleriTatlı Küçük Yalancılar ve Payitaht Abdülhamid gibi yapımlarda yer aldı.

İşte Süzme Senay'ın (Kaan Yılmaz) Son Hali...







Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Süzme hali daha iyiymiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor