Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!

Türk televizyon tarihinin en iddialı yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, gerek senaryosuyla gerek kadrosunda yer alan oyuncularla en beğenilen işlerden biriydi. Dizide Laz Ziya karakterinin kızını olan Meral karakteri de bu isimlerden biriydi. Dizinin final yapması üzerinden yıllar geçse de oyuncuların son hali merak ediliyor. İşte Müge Ulusoy'un son hali...

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!
Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!
GİRİŞ 09.08.2022 18:34 GÜNCELLEME 09.08.2022 18:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi dizisi hiç şüphe yok ki Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından biriydi. Özellikle dizinin ilk 97 bölümü, dizi hayranlarının tekrar tekrar izlediği bölümler arasında. Ünlü yapımın unutulmaz oyuncuları arasında bulunan, Laz Ziya'nın kızı Meral'i canlandıran Müge Ulusoy, son haliyle adeta yıllara meydan okuyor. Hemen herkesin Süleyman Çakır'ın vurulma sahnesinden hatırlayacağı bu isim, aradan geçen uzun yıllara rağmen adeta yaşlanmamış! İşte Müge Ulusoy'un son hali...

Laz Ziya'nın Kızı Meral (Müge Ulusoy) Yıllara Meydan Okuyor!

En çok izlenen dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'i canlandıran Müge Ulusoy adeta yıllara medyan okuyor. Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi dizisiyle adını duyurmuştu.

Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!

Daha sonra birçok projede yer alan Ulusoy, yine de Kurtlar Vadisi dizisinde ki rolüyle hafızalarda kalmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isim son paylaşımlarıyla herkesi şaşırttı. Başarılı oyuncu sanki hiç değişmemiş gibi.

Müge Ulusoy Kimdir? Oynadığı Diziler ve Kariyeri...

Müge Ulusoy 6 Mart 1972 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 1995 yılında mezun olan Ulusoy, birçok dizide oyuncu, kast sorumlusu ve senarist olarak yer aldı.

Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı!Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı!

Müge Ulusoy sırasıyla, Yasemince, Gurbetçiler, Şeytanın Gözyaşları, Kurt Kapanı, Sarı Evin Esrarı, Tek Celse, Aşkına Eşkıya, Kurtlar VadisiMasum DeğilizYersiz YurtsuzPars: Narkoterörİhanet gibi yapımlarda rol aldı.

İşte Laz Ziya'nın Kızı Meral'in (Müge Ulusoy) Son Hali







Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 2
  • Aaaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçı uzamış ve zayıflamış sanırım. Gençleşmiş gibi duruyor. Inşallah estetik felan değildir mevzu
    Cevapla
  • Pilot50 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak