Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı!

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen işlerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi, seneler önce final yapmasına rağmen günümüzde hala çok konuşulan bir yapım. Dizinin oyuncularından olan ve hayat verdiği Canan rolüyle dikkatleri üzerine çeken Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni işi...

Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı!
Kurtlar Vadisi dizisinin Canan'ı Hande Kazanova'nın yeni mesleği herkesi şaşırttı!
GİRİŞ 07.08.2022 12:07 GÜNCELLEME 07.08.2022 12:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dönemin en başarılı yapımlarından biri olan ve seyirciyi ekranlara kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi, aradan geçen uzun yıllara rağmen hala en çok konuşulan projelerden biri. Dizi de  yer alan hemen her oyuncusu başka projelerde farklı karakterlere de hayat verirken, bazı oyuncuların uzun yıllardır ekranlarda görülmemesi kafalarda soru işareti oluşturmuştu.  Bu isimlerden biri de, Vadi dizisinde Elif'in en yakın arkadaşlarından biri olan Canan karakterine hayat veren Hande Kazanova'ydı. Ünlü ismin yeni mesleği ise dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi...

Kurtlar Vadisi'nin Canan'ı Hande Kazanova'nın Yeni Mesleği Belli Oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Canan karakteriyle ününe ün katan Hande Kazanova yeni mesleğiyle herkesi çok şaşırttı. Ünlü ismin kendi adında bir internet sitesi açtığı ve bu site üzerinden Astroloji yorumları yaptığı öğrenildi. Profesyonel olarak bu iş ile ilgilenen Kazanova ayrıca Bireysel Danışmanlık hizmeti de veriyor. 

Hande Kazanova Kimdir? Yer Aldığı Projeler...

Hande Kazanova, tam ismiyle Zişan Hande Kazanova25 Eylül 1973 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İktisat Bölümü mezunu olan Kazanova oyunculuğun yanında Astroloji Bilimi ile de ilgilenmektedir. 



Kazanova sırasıyla, Mahallenin Muhtarları (Ece)Şeytanın KurbanlarıCinlere Perilere, Aşkına Eşkiya (Nazlı)Tatlı HayatKurtlar Vadisi (Canan)Yanık Koza (Suna), Sıfır Nokta (Didem)Servet Avcısı (Müzeyyen)Karamel (Jülide)Geniş Aile (Su), Galip Derviş (Aylin Sayar) gibi yapımlarda rol aldı.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 8
  • Boş işler 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ne kurt vadisini izlerim ne de diğerlerini. Takip etmeyin başka işlerle meşgul olsunlar falcılık degil tabii kiiiii!!
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunu sağır sultan bile duydu biliyor Siz yenimi öğrendiniz?? Pes artık... boşuna maaş alıyorsunuz...
    Cevapla
  • Beyaz siyah 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten yıllardır astrolojiye takılıyor.yeni bir şey değil ki.
    Cevapla
  • Zzzxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay anasını. Cok enteresan . şok olduk
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide de bol bol fal bakıyor 2 bölüm sonraki tüm senaryoyu anlatıyordu. Ha birde polatın sırlarını bile keşfetmişti farkında olmadan :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'