Acun Ilıcalı'nın kızı ile annesi arasındaki benzerlik yok artık dedirtti!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ile annesi Seda Başbuğ ile olan benzerlikleri herkesi şaşkına çevirdi. Ilıcalı'nın eski eşi olan Başbuğ, kızı Banu Ilıcalı ile paylaştığı fotoğrafta anne kızdan ziyade abla kardeş gibi olduğu görüntülendi. Ünlü ismin takipçileri de fotoğrafın altına "Hangisi annesi?", "Ablası gibi duruyor" tarzında yorumlar yaptı. İşte o fotoğraf ve detaylar...

Acun Ilıcalı'nın kızı ile annesi arasındaki benzerlik yok artık dedirtti!
Acun Ilıcalı'nın kızı ile annesi arasındaki benzerlik yok artık dedirtti!
GİRİŞ 10.08.2022 19:47 GÜNCELLEME 10.08.2022 19:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın kızları arasında en büyük kızı olan Banu Ilıcalı, geçtiğimiz gün annesi Seda Başbuğ ile bir fotoğrafını paylaştı. Ilıcalı'nın ilk kızı olan olan Banu Ilıcalı'nın annesi ile çekildiği fotoğraftaki benzerlikleri herkesi şaşırttı. İkili neredeyse birbirlerine tıpatıp benzerken, birçok kişi hangisinin Banu Ilıcalı, hangisinin Seda Başbuğ olduğunu anlamakta zorlandı. Öte yandan fotoğrafın altına yorum yapan takipçiler, ikiliyi anne kızdan çok abla kardeşe benzettiler. İşte Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın annsesi Seda Başbuğ ile paylaştığı o fotoğraf karesi...

Banu Ilıcalı ile Seda Başbuğ'dan Anne Kız Pozu

TV8 kanalının, EXXEN platformunun ve Hull City takımının sahibi olan ünlü iş adamı Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada çok konuşuldu.. Banu Ilıcalı, annesi Seda Ilıcalı ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi.

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral'di... İşte Müge Ulusoy'un son hali!

Ünlü ismin takipçileri fotoğrafın altına, "Abla kardeş gibiler", "Seda Hanım abla gibi duruyor", "Resmen kardeş gibiler", "Hangisi annesi?", "Ablası gibi duruyor" gibi yorumlar yaptılar.

Acun Ilıcalı'nın Kaç Kızı Var? İşte Ünlü İsmin Çocukları

Öte yandan çıkan bu haberle birlikte Acun Ilıcalı'nın kaç kızı olduğu merak edildi. Ünlü iş adamının toplamda 4 tane kızı var. Bunlar, Banu Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı ve Melisa Ilıcalı.

Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!Avrupa Yakası dizisinin sembolüydü... Satış fiyatı dudak uçuklattı!

Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ, Leyla ve Yasemin Ilıcalı'nın annesi Zeynep Ilıcalı, Melisa Ilıcalı'nın annesi ise Şeyma Subaşı olarak biliniyor. Ilıcalı'nın erkek çocuğu ise bulunmuyor.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 4
  • sevgi 1 yıl önce Şikayet Et
    aşağıda söylenmiş. neden haber değeri olmayanları gündeme getiriyorsunuz. sadece insanları meşgul etmiyorsunuz. gençler bunları güzel işler sanıyor. özeniyor. siz de çanak tutuyorsunuz.
    Cevapla
  • Melihh 1 yıl önce Şikayet Et
    hangi esinden olan kizi .bunun yaptigini dindar biri yapsa ortalik ayagi kalkardı.münafık olmus millet
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma bir haber, kardeşlerimizin Acun hastalığı devam ediyor
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne gereksiz insan gundemi bosuna mecgul ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor