Türk prenses Hande Macit sır gibi sakladığı gerçeği açıkladı: "Tanıştıktan iki hafta sonra..."

Geçtiğimiz hafta Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile evlenerek Türkiye tarihinin ilk düşesi olarak kayıtlara geçen Hande Macit, son açıklamasıyla geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Türk prenses Hande Macit sır gibi sakladığı gerçeği açıkladı: "Tanıştıktan iki hafta sonra..."
Türk prenses Hande Macit sır gibi sakladığı gerçeği açıkladı: "Tanıştıktan iki hafta sonra..."
GİRİŞ 27.09.2022 12:17 GÜNCELLEME 27.09.2022 12:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus ilçesinde doğup eğitim için Hollanda'nın Rotterdam kentine giden Hande Macit, geçtiğimiz hafta evlilik sebebiyle düşes unvanını aldı. Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile dünya evine giren Macit, prenses olma hayalini hiç kurmadığını belirtti.

Ece Ronay'dan flaş Mehmet Ali Erbil itirafı: 'TikTok'taki yayınlardan günlük...'Ece Ronay'dan flaş Mehmet Ali Erbil itirafı: "TikTok'taki yayınlardan günlük..."

"ASTRONOT OLMAK İSTEMİŞTİM"

Eğitim için gittiği Hollanda'da prens olma hayalini kurmadığını söyleyen Hande Macit: “Evlenme teklifini Rotterdam'da aldım. Yüzüğü kendisi tasarladığı için görmüştüm. O yüzden teklif sürpriz olmadı. Hep astronot olmayı istemiştim. Prenses olmak gibi bir hayalim yoktu” dedi.

Hande Macit

"PRENS OLDUĞUNU..."

Prens Georg Alexander ile bir eğlence esnasında tanıştıklarını söyleyen Hande Macit, eşi hakkında sadece yakın çevrelerince bilinen hikayeyi şöyle anlattı:

"Çok etkilendim ancak utandığım için konuşamamıştım. Sonra Alexander yanıma geldi. Sohbetimiz başlayınca kendisine aşık oldum. Prens olduğunu tanıştıktan 2 hafta sonra öğrendim ve çok şaşırdım. Ailemle paylaşıp fikirlerini aldım

ALMAN PRENS NİŞANDAN SONRA ÇUKUROVA'YA GELDİ

Evlilik teklifinden sonra nişan hazırlıklarına başlayan çift, soluğu Çukurova'da aldı. Hande Macit, Alexander'in Çukurova izlenimini şu sözlerle aktardı:

"Nişandan sonra eşimle Türkiye'ye tatile geldik. Alexander, Çukurova'nın sıcağı karşısında çok şaşırdı. Birlikte Boğsak Koyu'na gittik. Çocukluğumdan beri gittiğim o yer Alexander'ın da favorisi oldu."

Prens Georg Alexander ile Hande Macit

Almanya'nın kuzeydoğusundaki Mecklenburg-Schwerin Dükalığı'nın tarihi 18'inci yüzyılın ilk yıllarına kadar uzanıyor. Tarsuslu Hande Macit, evlilik yoluyla eyaletin düşesi olmaya hak kazandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 26
  • Sahne 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzellik cok ta önemli değilmiş, demekki. Turkiye vatandaşı demek Turk demek değildir, musluman da demek degildir, inancı uygunmuş ki evlenebilmiş. Mutluluklar dilemekten naska sey soylemek bize düşmez.
    Cevapla
  • EMRE 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonucta gayrimuslim biriyle evlenen dinimizden cikiyor, keyfi bilir...
    Cevapla
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Neticede gavura gitmiş, bana ne düşeşmiş bilmem neymiş. Dük, mük bize ne! Yapmış bir hata yok falan soyundnmış şöyle böyleymiş geç bunları. Müslüman müslüman ile evlenir. O kadar. Övülecek tarafı yok, abartılacak tarafı da yok, hayran olunacak tarafı hiç yok. Gavurluğa meylettiysen bilemem. Türk-İslam geleneğine adabına kültürüne aykırıdır bu işler.
    Cevapla
  • Şefika 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlayanlara söylüyorum size ne.
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedigim gibi eger Türkse yazzik etmis kendine, ben yabancilarla evlenmelerine karsiyim, neden genimizi baskalariyla karistiriyoruz, zaten turkle turk zor geciniyor, yabanciyla nasil etsin, ne deyim Allah akil iman versin, bu evlilik yurumez....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..