Selami Şahin'in hikayesi yürek burktu! Meğer gülen yüzünde senelerin acısı saklıymış

Türk müziğinin ünlü bestekarlarından Selami Şahin, katıldığı bir programda kariyer yolculuğunun kilometre taşlarını anlattı. Şahin'in çocukluk dönemindeki bir hikayesi, seyirciye duygusal anlar yaşattı.

Selami Şahin'in hikayesi yürek burktu! Meğer gülen yüzünde senelerin acısı saklıymış
Selami Şahin'in hikayesi yürek burktu! Meğer gülen yüzünde senelerin acısı saklıymış
GİRİŞ 11.10.2022 19:35 GÜNCELLEME 11.10.2022 19:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şarkılarıyla on binlerce kişinin hafızasına kazınan Selami Şahin, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Kariyer gelişimini, yaşadığı zor anları ve müzik sektörüne girişini anlatan Şahin, ilk kazandığı parayla ne yaptığını da seyircilerle paylaştı. Programın bazı kesitlerinde duygularına güçlükle hakim olan sanatçı, izleyiciye "Meğer gülen yüzünün arkasında ne acılar saklıymış!" dedirtti. 

"AKILLI İNSANLAR MUTLU YAŞAR"

Ceyda Düvenci'nin NTV'de sunduğu Bambaşka Sohbetler programına misafir olan Selami Şahin, aile yapısını şu sözlerle özetledi: "Akıllı insanlar mutlu yaşar. Ben 38 yıldır evliyim, iki oğlum bir kızım var. Çocuklarımla arkadaş gibiyiz. Eşim benim için çok önemli. Bence insan, kendisine yapılmasını istemediği şeyi, başkasına yapmamalıdır"

Selami Şahin

"KİM ESER İSTERSE..."

Şarkıcılık dışında bestekarlık yanıyla da bilinen Selami Şahin, Zeki Müren'le iş ortaklığını ve altyapı üretimini şöyle anlattı: "Zeki Müren 40-50 şarkımı seslendirdi. Benden kim eser isterse onun sesine göre düşünürüm."

Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...

"AİLEM ÇOK FAKİRDİ"

Şahin konuşmasının devamında yürek burkan çocukluk anısına ve müzik sektöründeki gelişimine değindi:

"Yolculuğa 16 yaşında başladım. Ailem çok fakirdi. Kazandığım para ile soğan ekmek yiyor, geri kalanını aileme yolluyordum. Şarkıcılık yapmak istiyordum. Notaları kendi kendime kitaplardan öğrendim. Şimdi 350 bestem var, 250’si hit."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    anlattıkları yürek mi burktu vah vah. siz gidin sokaklardaki kimsesizlerin anlattıklarına yürek burkun. habere bak be.
    Cevapla
  • Ali ÖZEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki hepimiz evde sushi yiyorduk cok zengindik tovbe tovbe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı Reisi yaşıyor mu? Akıncı İHA dünyada bir ilki başardı
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklandı!