Armağan Çağlayan'ın gözyaşları! 'Acı çekmek istemiyorum'

Geçtiğimiz günlerde kanser teşhisi konulduğunu açıklayan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, son yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Çağlayan'ın 'Acı çekmek istemiyorum' demesi seyirciye duygusal anlar yaşattı.

GİRİŞ 26.11.2022 15:00 GÜNCELLEME 26.11.2022 15:00
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabı üzerinden hastalığına dair ilk detayları geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

Sanat camiasından onlarca kişi Çağlayan'a destek olma mahiyetinde yorumlar yaparken, ünlü isim YouTube kanalında ilk kez kameraların karşısına geçti.

'196Sekiz' adlı YouTube kanalında kanserden vefat eden Billur Kalkavan'ın yakını Buğra Bahadırlı'yı ağırlayan sunucu, son bölümde kendi hastalığını da anlattı.

Hastalık sürecini anlatırken gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çeken ünlü sunucu, şu şekilde konuştu:

'Billur Hanım vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış hissettim. Çok acayip bir duygu.

Sonra dönüp o programı ben de seyrettim. Ben de Billur Hanım gibi check-up'a gittim ve orada çıktı. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır.

Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşünüyordu. Ama tam olarak hani ne öyle diyorlar ne böyle diyorlar.'

Devam eden dakikalarda Buğra Bahadırlı söze girerek şunları söyledi:

'Doğru söylüyorlar. Çünkü işin sürecini de anlatayım. Pet-scan çektikleri zaman, pette çıksa bile aslında bunun gerçekte ne olduğu sadece biyopside öğreniliyor.

Burada türü oluyor. Artık genetiğine bakacaklar. Yapısına bakacaklar. Bu çözülebilecek bir şey de olabilir. Eğer akciğerse onu ameliyatla da alıp çözebiliyorlar.'

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 34
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah son nefesine kadar imandan ayırmasın
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence kalbini dinleyip tefekkür etme vaktin gelmiş,Tevbe edip kırdığın kalplerden özür dilemek en çok da Allah'dan.Senin için zor bir süreç,Allah şifa versin diyeceğim ama bu illet girdimi kurtuluş maalesef ki yok.
    Cevapla
  • Hakkı Devrim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarın sigara 40 tl olsa şaşırmam diyordu twitter da. Sanatçı böyle yorum yapar mı ya. Hükümet enflasyon ekonomi sigara fiyatı üzerinden değerlendirilmez. Sigara sonucunda ülkenin sağlık sistemine verdiğin zarar ne olacak.
    Cevapla
  • Mehmet. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastalik yaratilmadan once sifasi yaratildi. Kanser caresiz degil. Modern tipda yok.
    Cevapla
  • Mehmet Çolak 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun. Her nefiş ilumu tadacaksa ona gore hazirlanmak lazım. Rabbim son nefeste imandan ayırmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı