CZN Burak'tan 'Fatih Terim' eleştirilerine beklenmedik tepki: Bir bitmedi art niyet!

Restoranında Fatih Terim ve ailesini ağırlayan CZN Burak, eleştirilerin odak noktası oldu. CZN Burak'ın, Fatih Terim'in yanında ellerini bağladığı görüntüsü büyük tepki topladı. CZN Burak ise, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere sessiz kalmadı.

GİRİŞ 15.12.2022 08:49 GÜNCELLEME 15.12.2022 08:49
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

CZN Burak'ı bu kez de ünlü teknik direktör Fatih Terim ve ailesi ziyaret etti. Karşılama videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan CZN Burak'a eleştiriler yağdı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından tavırları tenkit edilen CZN Burak ise sert tepki gösterdi.

Restoranında dünyaca ünlü isimleri ağırlayan CZN Burak 13 Aralık'ta Fatih Terim ve ailesine ev sahipliği yaptı. Kapıda, elinde bir demet çiçek ile Terim ailesini karşılayan CZN, bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Ancak o görüntüler sosyal medyada oldukça konuşuldu. 

ELEŞTİRİLER YAĞDI! 

CZN Burak'ın Fatih Terim'in karşısındaki tavırları bazı sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti. İşte CZN Burak'ın Fatih Terim'in karşısındaki duruşu ile ilgili gelen eleştirilerden bazıları: 

  • Seversin, sayarsın eyvallah anlarım ama bu ne ya böyle! Kendi çoluk çocuğu böyle davranmıyordur. Eziklik, başka bir şey değil. Ben utanıyorum böyle şeyler görünce! Kimse kimseye bu denli eğilmemeli, çok itici.

  • Tamam saygılı olmak lazım da bu da fazla sanki elinden ekmeği alınmış gibi 

  • Allah akıl fikir versin ne diyeyim, bu nasıl bir eziklik! Bu tür şeyler zaten sadece Türkiye'de var.

  • Güzel kardeşim Burakcım, Fatih Hocamı severiz sayarız seni de şahsen takdir ederim çalışkan işinde gücündesin fakat bu kadar ezilip bükülmeye gerek yok! Hocam hoş geldiniz sefalar getirdiniz de geç!

  • Burak neden yedek garson gibi elleri bağlı boynu bükük?

CZN BURAK'TAN ELEŞTİRİLERE SERT TEPKİ

Daha önce Oğuzhan Uğur'un programında da kendisine yönelik yapılan olumsuz eleştirilerden etkilendiğini ifade eden CZN Burak, bu konudaki yorumlara da sessiz kalmadı. CZN Burak konuyla ilgili şu paylaşımla cevap verdi:

Rica ediyorum kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Yeter artık bir bitmedi bazılarının içinde art niyet. Benden yaşça büyük saygı duyduğum bir insan ziyaretime gelmiş herkese gösterdiğim gibi kendisini de saygı ile karşıladım.

CZN BURAK'A DESTEK YORUMLARI DA GELDİ

CZN Burak'ı eleştirenlerin yanı sıra, destek yorumları da geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

  • Terim’ in yanında ben bile böyle olurum.

  • Ben sevgisinden ve saygısından ötürü heyecanına bağlıyorum. Korkudan veya yalakalıktan yapacağını zannetmiyorum ki zaten ihtiyacı da yok CZN'nin böyle bir şeye...

  • Normal saygısını gösteriyor en azından heykelini yaptırıp ara sıra saygı duruşunda durmuyor.

  • Burak farklı bir kişiliktir çok saygılı efendi bir insandır. Yoksa korktuğundan değil saygısından dolayı öyle duruyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 62
  • İ Canpolat 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanı yükselten yüce ahlaktır, ahlaksız adamlar onu anlamaz.
    Cevapla
  • vatani 1 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz Haber. Hele su fatih terimin kasila kasila yürüyüsü varya adami cildirttiyor . Nekadar artis bu terim .
    Cevapla
  • Yanlız kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta bir baltaya sap olamamış insanların sosyal medya üzerinden işini gayet başarılı bir şekilde yapan bir kardeşimize bu kadar saçma sapan bir şekilde yüklenmelerini anlamıyorum yanındayız senin doğru bildiğin yolda devam et
    Cevapla
  • terrari 1 yıl önce Şikayet Et
    insan allaha saygı duymaz mı bu ne ahmaklık
    Cevapla
  • fırat kalkanı 1 yıl önce Şikayet Et
    adam fatih hocaya saygı göstermiş kendine de bedava reklam yapmış akıllı işletmeci.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne içiyorsunuz, Türkiye'de en çok takipçisi olan ve emin ol Dünyada Fatih Terimden çok tanınıyor, bir büyüğüne saygı göstermiş, neyin reklamını yapacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri