Oğuzhan Koç'tan beklenmedik Demet Özdemir açıklaması! "Demet Hanım'ın onayına göre mi?" sorusuna...

Taze çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir gazetecilere verdiği röportajda şaşırtan açıklamalara imza attı. Oğuzhan Koç'un, yeni şarkısının klibi ile ilgili "Hanımın onayını aldım" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Oğuzhan Koç'tan beklenmedik Demet Özdemir açıklaması! "Demet Hanım'ın onayına göre mi?" sorusuna...
Oğuzhan Koç'tan beklenmedik Demet Özdemir açıklaması! "Demet Hanım'ın onayına göre mi?" sorusuna...
GİRİŞ 19.12.2022 09:24 GÜNCELLEME 19.12.2022 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile üne kavuşan Oğuzhan Koç, müzik kariyerindeki basamakları birer birer çıkmaya devam ediyor. Yeni şarkısının hazırlıklarını sonlandıran Oğuzhan Koç, şarkının klibi için eşi Demet Özdemir'den onay aldığını ifade etti. 

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Demet Özdemir ile evlenen Oğuzhan Koç, hayatlarındaki son gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Bir mekandan çıkarken gazetecilerle konuşan çift, yeni şarkının ve yeni dizinin bilgisini paylaştı. 

Oğuzhan Koç

Mustafa Sandal'ın eski eşi umreye gitti! Emina Jahovic'in tesettürlü hali takdir topladıMustafa Sandal'ın eski eşi umreye gitti! Emina Jahovic'in tesettürlü hali takdir topladı

"HANIMIN ONAYINI ALDIM"

Koç'un, Kimseler Bulamasın Bizi şarkısının klibini ilk kez eşi Demet Özdemir'e izlettiğini duyan gazeteciler, Koç'a şu soruyu yöneltti:

Demet Hanım’ın onayına göre mi klibi yayınlayacaktınız peki?

Oğuzhan Koç ise kendisine yöneltilen soruya, "Hanımın onayını aldım" diyerek cevap verdi. 

Oğuzhan Koç ve eşi Demet Özdemir

DEMET ÖZDEMİR DE YENİ BİR PROJEYLE GELİYOR!

Demet Özdemir ise, kendi kariyeri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Engin Akyürek ile olan dizi projem yakında sete çıkacak. Dijitale yaptığımız dizinin de ikinci sezon onayını aldık. Yakında onun da çekimlerine başlayacağız.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Feride 1 yıl önce Şikayet Et
    Oguzhan iyi biri fakat demet insallah cocugu yari yolda birakmaz..
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    alacak tabi ulan niye evlendi madem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi