Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı oldu! Mehmet Umut Tuncer hangi partiden?

Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı oldu. Mehmet Umut Tuncer'in milletvekili adayı olması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcının oğlu Mehmet Umut Tuncer'in hangi partiden aday olduğu ise bir hayli merak edildi.

Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı oldu! Mehmet Umut Tuncer hangi partiden?
Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı oldu! Mehmet Umut Tuncer hangi partiden?
GİRİŞ 22.04.2023 12:42 GÜNCELLEME 22.04.2023 12:42
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Seçime yaklaşık 1 ay kala partilerin milletvekili adayları belli oldu. Bu seçimlerde çok sayıda ünlü isim de milletvekili adayı olarak adından söz ettirdi. Bunlardan biri de Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer oldu. 

Mahmut Tuncer

Davut Güloğlu o partiden milletvekili adayı oldu! Davut Güloğlu o partiden milletvekili adayı oldu!

Mahmut Tuncer'in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer Aydın AK Parti 5. sıra milletvekili adayı oldu.  Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yapan Tuncer'in aday ilan edilmesi sosyal medyada da oldukça konuşuldu. 

Mehmet Umut Tuncer aday olduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti ve sözlerine şunları ekledi:

Bu sanatçılar milletvekili adayı gösterilmedi! CHP listesinde yoklar! Bu sanatçılar milletvekili adayı gösterilmedi! CHP listesinde yoklar!

Mehmet Umut Tuncer

Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir başlangıç yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile çok önemli bir adım attık. 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği için teveccühleri ile şahsımı aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Medeniyetler tarihi şehri Aydın’ımıza sahip çıkmak için çok çalışacağım. Bu sorumlulukla, ortak akılla, ortak iradeyle, ortak vicdan ve milli iradenin gücüyle Türkiye Yüzyılı’nda davamıza bir nefer olarak Durmak Yok Yola Devam!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey nasip
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz da fakir zengini kurtardı o gece
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aday ama seçilemeyecek sırada. sıradaki seçimi bekleyecek
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tane Mahmut Tuncer var ki? Hepsi birbirine benziyor
    Cevapla
  • Rektör 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten özel bankalara çağrı: Siz de katılın
ABD, Rusya'yı kızdıracak kararı duyurdu! Yarım milyar dolar değerinde...