Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor! Ünlü çiftten beklenen açıklama geldi!

2022'de nikah masasına oturan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, evliliklerinin 8'inci ayında boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Sosyal medyada konuşulan bu konunun üzerine ünlü çift, konuyu aydınlatacak açıklama yaptı. Peki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor mu?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor! Ünlü çiftten beklenen açıklama geldi!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor! Ünlü çiftten beklenen açıklama geldi!
GİRİŞ 17.04.2023 11:15 GÜNCELLEME 17.04.2023 11:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, en çok konuşulan ünlüler arasında. 8 ay önce hayatlarını birleştiren çift, sık sık ayrılma haberleri ile gündeme geliyordu. Dünden beri ise çiftin evliliklerini noktalayacağına ilişkin bilgiler sosyal medyanın odak noktası oldu. 

Çocuk Güzel Hareketler Bunlar ile üne kavuşan Oğuzhan Koç ve şimdilerde Adım Farah dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir evlendikleri günden beri ayrılık haberleri ile anılıyordu. Bu kez boşanacakları sosyal medyada alenen konuşulmaya başladı. 

CZN Burak çöllerde! Önce kazdığı çukurun içinde poz verdi sonra aynı çukurda ateş yaktıCZN Burak çöllerde! Önce kazdığı çukurun içinde poz verdi sonra aynı çukurda ateş yaktı

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir konuya açıklık getirecek açıklamayı sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Ünlü çift boşanacaklarını itiraf etti. Çiftten gelen peş peşe açıklamanın aynı olması ise oldukça dikkat çekti. İşte o açıklama:

Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokta tın zırı vırı insanlar
    Cevapla
  • yazı/yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    daha evlilik sırasında birileri bunların boşanacağı tarihi yazmıştı. sanki iki şirketin ortaklığı bitiyormuş gibi aynı metni yayınlamaları falan, evliliğin ve boşanmanın planlı olarak yapıldığını gösteriyor. ne diyelim Allah akıl fikir versin. zaten evlenmeden de her haltı yiyorsunuz, bari evliliği değersizleştirmeyin.
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevsimi geçen meyvenin ağacında durmaya gerek yok.
    Cevapla
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan sen daha iyilerine layıksın koçum...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boşanmalar arttı evlilik öncesi eğitim şart oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?