Davut Güloğlu milletvekili adayı oldu. Peki hangi partiden?

Milletvekili adayı olan ünlüler arasında yer alan isimlerden biri de Davut Güloğlu. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu yıllardır siyasetin içinde aktif olarak çalışmasının ardından 14 Mayıs milletvekili seçimleri için partisinden aday olarak gösterildi.

GİRİŞ 13.04.2023 15:01 GÜNCELLEME 13.04.2023 15:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Davut Güloğlu siyasetin içinde yer alan isimler arasında. 2001'den beri, eğlenceli şarkılarıyla ve kendine özgü tarzıyla tanınan şarkıcı bu kez de milletvekili adaylığı ile gündeme geldi.  

Aslen Rizeli olan ve Karadeniz'e has şivesini şarkılarına da yansıtan Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden aktif olarak yer alan isimler arasındaydı. Partinin Başkanı Fatih Erbakan'ın seçim sürecinde yaptığı tüm konuşmalarda, arka planda görünen Davut Güloğlu için önemli vazife verildi.

Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı olduğunu duyurduMahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı olduğunu duyurdu

Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Ünlü şarkıcının milletvekili adayı olması, sosyal medyada sıkça konuşulan konulara arasında yer aldı. 

Milletvekili adayı olamayan ünlüler belli oldu! Candan Erçetin, Onur Akın ve birçok ünlü listede değilMilletvekili adayı olamayan ünlüler belli oldu! Candan Erçetin, Onur Akın ve birçok ünlü listede değil

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Muhammed Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun İnşallah Davut Güloğlu
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    güleyürum davut sana katula katula
    Cevapla
  • cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsn
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    millet müşrik olma yarısına girmiş
    Cevapla
  • Doğrusöz 1 yıl önce Şikayet Et
    Eminim ki müşrik kelimesinin manasını bilmiyorsun gafil kardeşim. Müşrik tabiri Allah'a ortak koşan; başka ilahlar edinen yani kendi yaptığı putlara, tanrılaştırdığı canlı-cansız varlılara tapınan, onlardan medet uman kişiler için kullanılır. Bir kişiye böyle bir isnatta yada imada bulunmak kimsenin hakkı değildir ve büyük hakka girmektir.
    Cevapla
  • BABACIĞIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin müşrik kimin müslüman olduğuna senmi karar veriyon haşaa kendini müşrik edecen dikkat et
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    inin şu milletin sırtından sapık fikirlerinizi ehli sünnete yutturamazsınız
    Cevapla
  • TurcoBEY 1 yıl önce Şikayet Et
    Çölüne dön VAHHABİ!
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    memlekette kıtlık var.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Akil kitligi olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'in kritik Türkiye ziyareti! Masada hangi başlıklar var?
Türkiye için 'kuduz' uyarısı yapan Almanya’dan 'köpek' ikiyüzlülüğü! Bakın ne yaptılar