Şevket Çoruh Arka Sokaklar'ı bırakıp Tetikçi'nin Oğlu'na geçmişti! İlk tepki Hüsnü Çoban'dan geldi!

Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisine geçiş yaptıktan sonra Arka Sokaklar dizisinden rol arkadaşı Özgür Ozan'ın tepkisi ile karşılaştı. Hüsnü Çoban karakteri ile ekrana gelen Özgür Ozan, Şevket Çoruh'a yaptığı hareket ile sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'ı bırakıp Tetikçi'nin Oğlu'na geçmişti! İlk tepki Hüsnü Çoban'dan geldi!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'ı bırakıp Tetikçi'nin Oğlu'na geçmişti! İlk tepki Hüsnü Çoban'dan geldi!
GİRİŞ 17.04.2023 14:19 GÜNCELLEME 17.04.2023 14:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

17 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisindeki Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh, dün ilk bölümü ile ekrana gelen Tetikçi'nin Oğlu dizisi ile oyunculuk performansı sergiledi. Çok sayıda izleyici gibi, diziyi izleyenler arasında Arka Sokak dizisinde Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Ozan da vardı. 

Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar'da senelerce adeta omuz omuza rol alan Şevket Çoruh ve Özgür Ozan arasındaki durum sosyal medyada gündem oldu. Tetikçi'nin Oğlu dizisini seyreden Özgür Ozan, meslektaşı ve yakın arkadaşı Şevket Çoruh'u ekranda görünce yaptığı hareket ile adından söz ettirdi. 

Tetikçinin Oğlu oyuncuları kimdir? Tetikçinin Oğlu hangi gün? Tüm oyuncu kadrosuTetikçinin Oğlu oyuncuları kimdir? Tetikçinin Oğlu hangi gün? Tüm oyuncu kadrosu

Mahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı olduğunu duyurduMahmut Tuncer'in oğlu milletvekili adayı olduğunu duyurdu

TELEVİZYONU ÖPTÜ

Özgür Ozan, hem sevgisi hem de ilgisini belli etmek maksadı ile Teikçi'nin Oğlu'nun açık olduğu televizyonun önüne oturdu ve bir süre Şevket Çoruh'u izledi. Ardından televizyon ekranına öpücük kondurdu. Bu anların yaşandığı videoyu ile sosyal medya hesabından paylaştı. 

Oyuncu Ozan, bu video ile hem Şevket Çoruh'un yeni projesini kutladı hem de "Başka türlü görüşemiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • haber mi 1 yıl önce Şikayet Et
    ee bize ne bundan, neresi haber mahiyeti taşıyor anlamadım
    Cevapla
  • ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi okurken harcadığım zamana acıdım. neden açtıysam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!