Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu evlendi! Gelinliksiz, damatlıksız nikah gündem oldu

Güldür Güldür Show'un Fayfur'u Dağhan Külegeç evliler kervanına katıldı. Şimdilerde Dokuz Oğuz dizisinde Ercan karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Dağhan Külegeç, aylar öncesinde yüzük taktığı nişanlısı ile nikah masasına oturdu.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu evlendi! Gelinliksiz, damatlıksız nikah gündem oldu
Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu evlendi! Gelinliksiz, damatlıksız nikah gündem oldu
GİRİŞ 26.04.2023 15:23 GÜNCELLEME 26.04.2023 15:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir dönem Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show'da Tayfur karakteri ile rol alan oyuncu Dağhan Külegeç resmen evlendi. Ünlü oyuncu, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile imzaları atıp, bir ömür boyu yan yana olmaya evet dedi. 

Günümüzde Fox Tv ekranında yayınlanan Dokuz Oğuz dizisinde Astsubay Başçavuş Ercan Korkut karakterini canlandıran oyuncu, özel yaşamında yepyeni bir adım attı. Dağhan Külegeç hayatını nişanlısı ile birleştirdi. 

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini böyle duyurdu: O kadar kötüyüm ki...Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ölüm haberini böyle duyurdu: O kadar kötüyüm ki...

Dağhan Külegeç'in nikah töreni Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşti. Nişan törenini de gözlerden uzak, sade bir kutlama ile yapan çift, düğünlerinde de aynı sadeliği tercih etti. Evlilik haberini ise, Dağhan Külegeç sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile verdi. 

Taze gelin Tuğba Aytaş'ın gelinlik, Dağhan Külegeç'in ise damatlık giymeyi tercih etmeyişi gözlerden kaçmadı. Sessiz sedasız evliler kervanına katılan çiftin nikah töreninde çekilen fotoğraflara, Yasemin Kay Allen, Arzu Yanardağ, Tolga Mendi ve İbrahim Kendirci ve daha birçok isim yorum yaparak tebrik etti. 

Nuri Bilge Ceylan aldığı ölüm haberi ile sarsıldı! En acı gününde ayakta durmakta zorlandı Nuri Bilge Ceylan aldığı ölüm haberi ile sarsıldı! En acı gününde ayakta durmakta zorlandı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Gümüç 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut eylesin
    Cevapla
  • cemal a. 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık güldür güldür ile ilgilenmiyoruz. Artık Ali Bey sebebini düşünsün.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Banane kardeşim
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Güldür güldüre gerek yok cemal var o yetiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak