Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldığını böyle açıkladı: Gerçekten isyanlardayım

Çocuklar Duymasın dizisinin akıllara kazınan oyuncuları arasında yer alan Melek Şahin isyan bayrağını çekti. Uzun yıllardır işsiz kalan ve yeni bir projede yer alamayan Çocuklar Duymasın Emine, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile gündeme geldi.

Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldığını böyle açıkladı: Gerçekten isyanlardayım
Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldığını böyle açıkladı: Gerçekten isyanlardayım
GİRİŞ 12.07.2023 10:28 GÜNCELLEME 12.07.2023 10:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2002-2003 döneminin efsane dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinin tanınan oyuncuları arasında yer alan Melek Şahin şaşırtıcı bir sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

Çocukları Duymasın dizisinde Emine karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Melek Şahin, bu diziden sonra Büyük Buluşma, Çocuklar Ne Olacak, Gönül, Eşref Saati, Ateş ve Barut ve Kötüler Konağı gibi birçok dizide rol aldı.

En son 2014'te İçimdeki İnsan isimli sinema filminde oynayan oyuncu, bu projeden sonra herhangi bir projede yer almadı. Yaklaşık 9 yıldır yeni bir yapım ile anlaşma sağlayamayan (Çocuklar Duymasın hariç) Melek Şahin, işsizliğinden yakındı. 

Çocuk Duymasın'ın 'Emine'si Melek Şahin kimdir ve nerelidir? Necmi Yapıcı ve Melek Şahin'in oğlu... Çocuk Duymasın'ın 'Emine'si Melek Şahin kimdir ve nerelidir? Eşi ve oğlu kim?

"NİÇİN YER ALAMADIĞIMI ÖĞRENMEK İSTİYORUM"

Uzun zamandan beri bir projede yer almayan oyuncu Melek Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, neden yeni dizi ve filmlerde yer alamadığını sorguladı. Oyuncu Şahin, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım…TV tarihinde damgasını vurmuş bir dizi oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi film reklam projesi varken niçin yer alamadığımı öğrenmek ve sorgulamak istiyorum.

Ünlü oyuncu ayrıca, "Çünkü 4 yıl tiyatro oyunculuk okudum. Emek harcadım mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum Çok kırgınım, üzgünüm. İsyanlardayım…" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Diken 9 ay önce Şikayet Et
    Kendi Oyunculugunu sen bile beğeniyormusun ikincisi güzellikte yok bu işler bole ya usta olacak yada gösterecek Bi şeyin olacak sizde işler böyle yürüyor şansına küs sende ikiside yok
    Cevapla
  • Derzeit 9 ay önce Şikayet Et
    Hem iş beğenmiyor hemde işsizim diyor,, nasıl bir şey anlamadım...
    Cevapla
  • İNSANOĞLU 9 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli oyuncu ahlakı bozan, aile yapısına zarar veren projelere balıklama atlamaz, seçici olur. söylediği bu, iş beğenmemezlik değildir. doğru olan da budur.
    Cevapla
  • Cemaldemir 9 ay önce Şikayet Et
    Melek sahin i destekliyorum insallah kendisini tekrar dizilerde zevkle seyrederim
    Cevapla
  • aga 9 ay önce Şikayet Et
    cok beklersin sistem uymak gerek soyunmam yada yari ciplak olursan belki rol verilir yoksa zor
    Cevapla
  • çaylaaar 9 ay önce Şikayet Et
    pınar sana iş bulsun, hani kanka idiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu