Aşkı Memnu'nun Beşir'i tanınmaz halde! "Nihal şimdi pişmandır" yorumu şoke etti

Aşkı Memnu dizisinde Beşir karakterini oynayan Baran Akbulut'un son hali oldukça şaşırttı. Yedi Güzel Adam'daki Cahit Zarifoğlu rolüyle adından söz ettiren Baran Akbulut'un yeni hali sosyal medyada gündem oldu.

Aşkı Memnu'nun Beşir'i tanınmaz halde! "Nihal şimdi pişmandır" yorumu şoke etti
Aşkı Memnu'nun Beşir'i tanınmaz halde! "Nihal şimdi pişmandır" yorumu şoke etti
GİRİŞ 16.07.2023 21:57 GÜNCELLEME 16.07.2023 21:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının damga vuran dizileri arasında yer alan Aşkı Memnu'da Beşir karakterini canlandıran Baran Akbulut'un son hali oldukça şaşırttı. Dizinin çekildiği 2008'den bu yana büyük değişim gösteren oyuncu Baran Akbulut gündem oldu.

Aşkı Memnu dizisinde sonra da birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu, TRT1 ekranında yayınlanan Yedi Güzel Adam'daki Cahit Zarifoğlu rolü ile de akıllara kazınmıştı. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu ve Behzat Ç. gibi dizilerde de boy gösteren oyuncu oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Kurtlar Vadisi'nin efsanesi yeniden ekranlara dönüyor! Ayda 2 Milyon 800 Bin TL kazanacak Kurtlar Vadisi'nin efsanesi yeniden ekranlara dönüyor! Ayda 2 Milyon 800 Bin TL kazanacak

Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldı! 'Gerçekten isyanlardayım'Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldı! "Gerçekten isyanlardayım"

En son Aziz dizisi ve Dünya Bu isimli yapımda rol alan oyuncu, yeni imajı ile adından söz ettirdi. Baran Akbulut'un yeni halini gören sosyal medya kullanıcıları, "Nihal şimdi pişmandır", "Seni yeniden ekranda görmek istiyoruz" gibi yorumlar yaptı. 

İşte Baran Akbulut'un gündem olan son hali...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    eski hali daha iyiymiş. hiç olmamış.
    Cevapla
  • Haber Yediiiii 10 ay önce Şikayet Et
    Ulan hiç utanmıyormusunuz bu diziyi bilinç altına yerleştirirken. Mütareke basını böyle bir şey olsa gerek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den peş peşe uyarı: Kuvvetli olacak!
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var