Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Ayda 2 Milyon 800 Bin TL kazanacak

Kurtlar Vadisi dizisi ile akıllara kazınan Özgü Namal yepyeni bir dizi ile ekrana dönüyor. Kurtlar Vadisi'nde Elif karakterine canlandıran Özgü Namal'ın Masumlar Apartmanı dizisini reddettikten sonra kabul ettiği yeni dizisi için alacağı ücret ağızları açık bıraktı.

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Ayda 2 Milyon 800 Bin TL kazanacak
Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Ayda 2 Milyon 800 Bin TL kazanacak
GİRİŞ 17.07.2023 11:32 GÜNCELLEME 17.07.2023 11:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2003 ile 2005 arasında Kurtlar Vadisi dizisinde Elif karakterini canlandıran Özgü Namal, yepyeni bir dizi ile ekranlara geri dönüyor. 25 yıllık oyuncu yeni dizisi, partneri ve aylık kazancı ile gündeme geldi. 

En son 2013'te Bu İşte Bir Yalnızlık Var isimli filmde ve 2013-2014'te Merhamet dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Özgü Namal daha sonrasında herhangi bir dizi ve filmde rol almadı. 2014 ile 2015 arasında ise Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri üyeliği yaptı. 

Özgü Namal kimdir, nerelidir ve eşi kimdir? Özgü Namal Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak?Özgü Namal kimdir ve nerelidir? Eşi kimdir? 

Kurtlar Vadisi Elif

9 yılın ardından yeniden oyunculuğa geri dönen Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde, ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile başrolü paylaşacak. Özgü Namal, uzun bir aradan sonra seyirciye merhaba demek için oldukça büyük bir para talep etti.

Özgü Namal

ÖZGÜ NAMAL'IN AYLIK KAZANCI

Gold Film ile anlaşma sağlayan Özgü Namal'ın, Kızıl Goncalar dizisinden 700 Bin TL alacağı öne sürüldü. Ünlü oyuncu, ortalama olarak ayda 4 bölüm çekilen bu diziden, aylık olarak 2 Milyon 800 Bin TL kazanç elde edecek. 

Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldı! 'Gerçekten isyanlardayım'Çocuklar Duymasın oyuncusu işsiz kaldı! "Gerçekten isyanlardayım"

KAYNAK: 10HABER
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Erken final yapar ozaman dizi. Bu kadar para veripte dizi fazla uzun surmez
    Cevapla
  • Cem 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar şimdi bu paraya az geçinemiyorum derler haklılar herseyin lüksü ile geçinilmiyor .
    Cevapla
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Asgari ücretli emekli vay haline
    Cevapla
  • Masa - L 9 ay önce Şikayet Et
    Memurum hak veriyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi