Gökhan Sezen'den kötü haber! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Gökhan Sezen ani görme kaybı ile başvurduğu hastanede kısmi felç geçirdiğini öğrendi. Gökhan Sezen'in sağlık durumu ile ilgili de açıklama gecikmedi. İşte detaylar...

Gökhan Sezen'den kötü haber! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Gökhan Sezen'den kötü haber! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi
GİRİŞ 02.08.2023 10:46 GÜNCELLEME 02.08.2023 10:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçıları arasında yer alan Gökhan Sezen, takipçilerini üzecek bir haberle gündeme geldi. Ünlü müzisyen kısmi felç geçirdi.

29 Temmuz Cumartesi sabahında Gökhan Sezen aniden görme kaybı yaşadı. Aniden Bodrum Amerikan Hastanesi'nde kaldırılan Gökhan Sezen'in görme merkezine pıhtı attığı öğrenildi.

Ünlü müzisyen pıhtı atması sonucunda kısmi felç geçirdi. Görme hususunda sağlık sorunu yaşayan şarkıcının tedavisi ise hala devam ediyor.

Gökhan Sezen

GÖKHAN SEZEN'DEN AÇIKLAMA!

Konuyla ilgili açıklama ise Gökhan Sezen'in bizzat kendisinden geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sezen, hastalığının detayları ile ilgili bilgi verdikten sonra görme yetisindeki problemin hala devam ettiğini, ve doktoru tedavisi ile en kısa zaman içinde eski sağlıklı günlerine döneceğini umut ettiğini dile getirdi.

GÖKHAN SEZEN KİMDİR?

Gökhan Sezen, 1977'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından imar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde çello üzerine eğitim aldı. Daha sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi Şan Bölümünü tamamladı. Çocuk yaşlardan itibaren müziğe oldukça ilgili olan Sezen, 2002'de TRT asli kadrosuna katıldı ve 2011'de ise En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçı ödülüne layık görüldü. Türk Sanat Müziği dalında birçok eseri ve albümü mevcuttur.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Asya 4 ay önce Şikayet Et
    Türk Sanat Müziğinin genç ve yetenekli sanatçılarından biriydi .İnşallah tez zamanda şifa bulur biz de o güzel sesi yeniden dinleme şansı buluruz.
    Cevapla
  • ayhan 9 ay önce Şikayet Et
    tanımıyorum allah şifasını versin
    Cevapla
  • konuk 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın kostümlü erkek sanatçılar ne kadar çoğaldı
    Cevapla
  • konuk olmayan 9 ay önce Şikayet Et
    adam kör olmus bu da kostum diyor sizin insanliginiz ...
    Cevapla
  • Uzm. Dr. 9 ay önce Şikayet Et
    Ani görme kaybı sıklıkla beyne pıhtı kaçması sonrası görülür. Pıhtının kaynağı genellikle şah damarları ya da diz kapağının arkasındaki bacak çukurundaki damarlardır. USG ile kontrol edilmesi gerekir. Hayati bir konu, tekrar görmeye başlasanız bile acil hastahaneye başvurun.
    Cevapla
  • amazon 9 ay önce Şikayet Et
    Adam hastanede zaten.
    Cevapla
  • Gökhan Sezen 9 ay önce Şikayet Et
    Tamam hocam teşekkür ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan Başbakanı Miçotakis Ankara'da: Hakan Fidan karşıladı
Miras kararı aileyi karıştırdı: 6 milyar doları bahçıvana verecek