Masterchef tarihinde bir ilk! Böylesi daha önce hiç yaşanmadı

Masterchef Türkiye'de bu hafta Rıfat, Tolga, Mert, Çağatay, Eda, Batuhan ve Büşra eleme adayı yarıştı. 30 Temmuz'da veda eden isim Masterchef'e damga vuran bir veda ile gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Masterchef tarihinde bir ilk! Böylesi daha önce hiç yaşanmadı
Masterchef tarihinde bir ilk! Böylesi daha önce hiç yaşanmadı
GİRİŞ 01.08.2023 09:19 GÜNCELLEME 01.08.2023 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masterchef'te All Star en başarılı yarışmacıları ile birlikte TV8 ekranında izleyici ile buluşuyor. Masterchef'in üçüncü haftasında bir isim daha yarışmaya veda etti. Kendi döneminde oldukça başarı gösteren ve akıllara kazınan yarışmacının ayrılığı akıllardan silinmeyecek.

2018'den beri her yıl TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef'te en başarılı yarışmacılar kıyasıya mücadele veriyor. All Star şampiyonluğu için ellerinden geleni yarışmacılardan biri daha yarışma programına veda etti. 

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Batuhan, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Sefa yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi 2-1 skor ile Mavi takım oldu. 

BU HAFTA POTADA KİMLER VAR 

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda kazanan Kırmızı takım oldu. Oyun sonucunda kaybeden Mavi takımda Dilara dokunulmazlığı aldı. Dilara, potaya giden ismi Rıfat olarak belirledi. Oylama sonucunda ise Tolga potaya gitti. 

İkinci dokunulmazlık oyununda ise Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı takımdan dokunulmazlığı alan Ayaz, Mert'i potaya gönderdi. Yenilgi yaşayan Kırmızı takımda ise eleme adayı olan isim Çağatay oldu. 

Üçüncü dokunulmazlık oyunun sonucunda ise kazanan takım Mavi oldu. Yarışma sonucunda kaybeden takımın dokunulmazlığını alan isim ise Tahsin'di. Dokunulmazlığın sahibi olan Tahsin, gitme adayı olarak Eda'yı seçti. Takım içindeki oylama sonucunda ise Büşra eleme adayı oldu. 

Kalan isimler arasında yapılan yarışma sonucunda ise Batuhan 7. isim olarak potaya gitti. 

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Rıfat

  • Tolga

  • Mert

  • Çağatay

  • Eda

  • Büşra

  • Batuhan 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (30 TEMMUZ) 

Masterchef All Star'da ilk elenen yarışmacı Büşra Zambak oldu. 

Masterchef Büşra kimdir ve nerelidir? Masterchef Büşra kaçıncı oldu?Masterchef Büşra kimdir ve nerelidir? Masterchef Büşra kaçıncı oldu?

MASTERCHEF TARİHİNDE BİR İLK

Masterchef Büşra potadayken beklenmedik bir ayrılıkla yarışmaya veda etti. Tabakta kasnağını unutan Büşra’nın tabağı değerlendirmeye dahi alınmadı. Somer Şef böyle bir elemenin yarışma tarihinde bir ilk olduğunu ifade etti. Stüdyodaki ve arka stüdyoda ise adeta gözyaşları sel oldu. 

Büşra Zambak ayrılığının ardından "Kendime kızıyorum ve tutamıyorum. Çünkü hayal ettiğim çok şey vardı burayla ilgili. İçimde kaldı hepsi. İçimde kalan şeyler için üzülüyorum aslında. Daha çok şef tabağı çıkarmak istiyordum. Geçen sezon yapamadıklarımı yapmaktı bu seneki hedefim. Yavaş yavaş da yapıyordum. En son tabağımı tadarken o bakışları (jürinin) aklımdan gitmeyecek. Bayağı üzdü aslında beni. " ifadelerini kullandu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • MEMUR 8 ay önce Şikayet Et
    O üç mikrop şef bile bile buşrayı elediler hiçde göz yaşi dökmesinler insan biraz onurlu olur onlardan onur yok
    Cevapla
  • Uzun Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Şeflere helal olsun kasnaklı masaya yemek mi servisi olur keşke şefler ağlamasaydı böyle unutkan bir aşçı şef olamaz
    Cevapla
  • Ilker 8 ay önce Şikayet Et
    reyting için, yemek mi yapıyorsunuz, insanları keriz yerine mi koyuyorsunuz, bir kasnak için böyle dalga geçer gibi fragman yapılmaz, güven kaybetmeye başlıyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...